Kakva večer!

Prija na pozornicu dovela osobu uz čiju je harmoniku počela pjevati, zajednički nastup zamalo ju je doveo do suza: "E, ovako smo mi u sobici, nas troje i mama"

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivan Perić/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 8 Aleksandra Prijović - 9 Aleksandra Prijović - 1 +22 Aleksandra Prijović Galerija

Kum Aleksandre Prijović nastupio je s njom na koncertu u Osijeku, a ona je otkrila kako je uz njega i njegovu harmoniku počela pjevati.

Aleksandra Prijović održala je drugi po redu koncert u Gradskom vrtu u Osijeku, gdje je pripremila spektakl za tisuće svojih obožavatelja.

Osim njih u koncertu su uživali i Aleksandrini najbliži - majka Borka, suprug Filip i najbolja prijateljica Dragana, baka i djed, dok joj se na pozornici pridružio kum Miro. Pjevačica je ispričala kako je upravo uz majku i kuma Miru te njegovu harmoniku počela pjevati, a onda je slijedio delirij kada su zajedno izveli pjesmu "Ti mene ne voliš" Osmana Hadžića.

"A sada jedan poseban trenutak za mene, kao što rekoh malo prije. Odrasla sam u Belom Manastiru, znate da mi je majka pjevačica i tako mi cijeli život kod kuće sviramo, pjevamo. Nikada nisam ovo rekla - počela sam tako što sam s mojim kumom Mirom i Darijom sjedila u obiteljskoj kući i mi smo tako skoro svaki dan pjevali, svirali i ja sam vježbala uz njih, to su moji počeci. Jako sam sretna što su oni i večeras ovdje sa mnom i sretna sam što ćete vidjeti kako je to izgledalo u našoj rodnoj kući kada Miro uzme harmoniku", prisjetila se. 

Zajednički nastup Aleksandru je zamalo doveo do suza.

"E, ovako smo mi u sobici, nas troje i mama pjevali, pjevali, vježbali i danas smo ovdje, ispred vas, hvala vam! Ja znam da oni imaju tremu, ne moraju ništa ni reći, ali znam da me vole i podržavaju", dodala je prepuna emocija.

Nakon pjesme "Poslednji kabare" Aleksandri su na pozornicu donijeli buket crvenih ruža koji joj je poslao suprug Filip Živojinović, što ju je posebno razveselilo. 

"Od Filipa?! Oduvijek je bio džentlmen", izjavila je. 

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Majka Aleksandre Prijović tvrdi da je znala da će joj kćer biti zvijezda čim ju je rodila: ''Prve riječi koje sam joj rekla...''

Njezina majka Borka pred kamerama je otkrila i kako se osjeća te što joj je posebno drago.

"Ponosna sam, preponosna, najsretnija sam majka na svijetu i zbog nje i zbog unuka. Susjedi su presretni i ponosni, čak i ovi koji su se doselili tek nedavno, došli su na koncert", ispričala je Aleksandrina majka, koja je inače i sama pjevačica.

Borku, naime, brojni ljudi u Slavoniji pamte kao jednu od najpopularnijih pjevačica sevdaha na tom području.

"Možda i zapjevamo nekad zajedno, sve je na njoj, drukčiji su to žanrovi ipak", dodala je Borka za Extra FM, a pred kamerama je i zapjevala.

Aleksandra je inače odrasla i školovala se u Belom Manastiru pored Osijeka, a Borka i dalje živi u Hrvatskoj, gdje ju je nedavno srpski Papparazzo lov umalo i uhvatio kod kuće dok su tražili njihovu ulicu. Susjedi kažu kako je već neko vrijeme nisu vidjeli, ali su ponosni su na nju. Jedna mještanka otkrila je da je Prijović s njezinom kćeri igrala odbojku i da je oduvijek voljela pjevati.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Zanimljivosti Poslušajte kako zvuči majka Aleksandre Prijović, brojni Slavonci pamte je kao najpopularniju pjevačicu posebnog žanra!

Ranije su je neki viđali kako s majkom šeta psa, a iako su neki oduvijek znali da je talentirana, neki su za nju saznali tek kad se pojavila u glazbenom showu "Zvezde Granda".

Jedan mještanin rekao je novinarskoj ekipi kako su se taman mimoišli s njezinom majkom Borkom, koja živi u toj kući.

Potom su susreli jednog mještanina koji je poznavao pokojnu Aleksandrinu baku Dragicu, koja je bila kafanska pjevačica, a taj se talent prenio i na kćer Borku i na unuku Aleksandru.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 +27 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 2 Zanimljivosti Poslušajte kako zvuči majka Aleksandre Prijović, brojni Slavonci pamte je kao najpopularniju pjevačicu posebnog žanra!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene