Pojavila se u Osijeku

Poslušajte kako zvuči majka Aleksandre Prijović, brojni Slavonci pamte je kao najpopularniju pjevačicu posebnog žanra!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 2 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 1 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović Aleksandra Prijović - 27 Aleksandra Prijović - 23 Aleksandra Prijović - 24 +21 Aleksandra Prijović - 25 Galerija

Majka Aleksandre Prijović zapjevala je pred kamerama i ispričala kako se osjeća zbog kćerina uspjeha.

Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović nije propustila koncerte svoje kćeri u Osijeku, a nakon drugog po redu pred kamerama je otkrila i kako se osjeća te što joj je posebno drago.

"Ponosna sam, preponosna, najsretnija sam majka na svijetu i zbog nje i zbog unuka. Susjedi su presretni i ponosni, čak i ovi koji su se doselili tek nedavno, došli su na koncert", ispričala je Aleksandrina majka, koja je inače i sama pjevačica.

Borku, naime, brojni ljudi u Slavoniji pamte kao jednu od najpopularnijih pjevačica sevdaha na tom području.

"Možda i zapjevamo nekad zajedno, sve je na njoj, drukčiji su to žanrovi ipak", dodala je Borka za Extra FM, a pred kamerama je i zapjevala.

Jeste li znali da majka Aleksandre Prijović pjeva sevdah?

  • Da, odlična mi je!
  • Prvi put čujem!

Ukupno glasova:

Aleksandra je inače odrasla i školovala se u Belom Manastiru pored Osijeka, a Borka i dalje živi u Hrvatskoj, gdje ju je nedavno srpski Papparazzo lov umalo i uhvatio kod kuće dok su tražili njihovu ulicu.

Susjedi kažu kako već neko vrijeme nisu vidjeli Aleksandru, ali su ponosni na nju. Jedna mještanka otkrila je da je pjevačica s njezinom kćeri igrala odbojku i da je oduvijek voljela pjevati.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Majka Aleksandre Prijović tvrdi da je znala da će joj kćer biti zvijezda čim ju je rodila: ''Prve riječi koje sam joj rekla...''

Ranije su je neki viđali kako s majkom šeta psa, a iako su neki oduvijek znali da je talentirana, neki su za nju saznali tek kad se pojavila u glazbenom showu "Zvezde Granda".

Jedan mještanin rekao je novinarskoj ekipi kako su se taman mimoišli s njezinom majkom Borkom, koja živi u toj kući.

Potom su susreli jednog mještanina koji je poznavao pokojnu Aleksandrinu baku Dragicu, koja je bila kafanska pjevačica, a taj se talent prenio i na kćer Borku i na unuku Aleksandru.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Aleksandra Prijović se oglasila nakon prvog spektakla u Osijeku, pa pokazala njoj važne goste koji su joj došli prije koncerta!

Inače, Aleksandrina majka Borka i otac Nedeljko rastali su se kad je Aleksandra imala samo tri godine, ali ostali su u dobrim odnosima.

Kako se već pisalo, Prijović je u Hrvatskoj krenula i u srednju školu, ali nije ju završila jer se prijavila na "Zvezde Granda" i počela s pjevačkom karijerom.

"Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakva razloga. To me baš boljelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu", izjavila je Aleksandra jednom, ali danas je bolna prošlost više ne opterećuje.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 23 Aleksandra Prijović - 10 Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 22 +23 Aleksandra Prijović - 21 Celebrity Aleksandra Prijović priredila raspašoj i na drugom koncertu u Osijeku, na pozornici joj se pridružio i mladi Voyage: "Ovo mi je najbolji dan!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene