Nema je od Božića

Glasnogovornik Kate Middleton otkrio u kakvu je stvarno stanju, teorije zavjere se ne stišavaju: "Jasno smo to dali do znanja!"

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Kate Middleton Princeza Charlotte, princ Louis i Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 3 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 +19 Kate Middleton Galerija

Glasnogovornik Kate Middleton otkrio je detalje njezina stanja nakon što su se društvenim mrežama počele širiti teorije zavjere zbog njezina izbivanja iz javnosti.

Princeza Kate Middleton još uvijek se oporavlja od operacije abdomena kojoj je bila podvrgnuta prošli mjesec u privatnoj bolnici London Clinic, a za koju se nije znalo sve dok nije obavljena i tada su iz palače samo potvrdili da je sve proteklo u redu i da se do daljnjega otkazuju svi njezini javni angažmani.

No Kate se u javnosti posljednji put pojavila puno prije toga, točnije za Božić prošle godine, kada je s obitelji prisustvovala tradicionalnoj misi u Sandringhamu. Njezin dugi oporavak i izostanak iz javnosti, kao i nedostatak informacija o točnom zdravstvenom problemu zbog kojeg je operirana, izazvali su zabrinutost javnosti, a šire se i poprilično uznemirujuće teorije o njezinu nestanku koje su dodatno rasplamsali britanski tabloidi.

No sada se oglasio princezin predstavnik i odbacio teorije zavjere s društvenih mreža.

"Kensingtonska palača u siječnju je jasno dala do znanja rokove princezina oporavka, a mi bismo se oglasili da je bilo značajnih promjena njezina stanja", rekao je Katein glasnogovornik za Us Weekly te naglasio da se dobro osjeća i dobro oporavlja.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 4 Celebrity Kate Middleton napustila je bolnicu, poznati su detalji oporavka, evo kako će to utjecati na njezine kraljevske obveze

Nagađanja o Kateinu stanju glavna su tema razgovora na društvenim mrežama dok ljudi nastavljaju sumnjati i raspravljati zašto je tako dugo nema u javnosti.

Je li vam čudno što se Kate Middleton nije pojavila nigdje od Božića?

  • Malo, već je dosta vremena prošlo.
  • Ma samo joj treba mir za oporavak od operacije.
  • Meni nije čudno.

Ukupno glasova:

Biografkinja kraljice Camille Angela Levin sugerirala je čak da princeza ima problema s mentalnim zdravljem, navodeći kako se princ William morao nositi s plakanjem i vrištanjem svoje majke princeze Diane kad je imao 15 godina, što ga je moglo pripremiti za zdravstveno stanje njegove supruge.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Svi se i dalje pitaju koji je stvarni razlog odlaska Kate Middleton na operaciju, a evo i što će se dogoditi kad ta informacija napokon dospije u javnost!

Novinarka Concha Calleja tvrdi pak da je Kate bila na histerektomiji, uklanjanju maternice, i da su je morali intubirati zbog ozbiljnih komplikacija nakon operacije, a tvrdi i da za to ima čvrste izvore.

"To su potpune besmislice, ta novinarka nije ni pokušala provjeriti bilo što od toga što je rekla. Sve je izmišljeno", rekao je izvor iz palače.

Kate se inače oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottageu u Windsoru, a princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu, kojemu je dijagnosticiran rak.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada William.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Marko i Martin Purišić +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna podijelio prvu fotografiju nakon pobjede na Dori, na njoj pozira s njemu najvažnijom osobom: "Jedna strašno emotivna slika"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus i Dalibor Petko +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus objavila je fotografiju zbog koje neki misle da ima dečka: "Koliko sam u posljednje vrijeme..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene