Baš je morao to napraviti!

Nestašni princ Louis ukrao je show ispred crkve, pogledajte fotografije zbog kojih svi govore o njemu!

Princ Louis Princ Louis Profimedia 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William s djecom - 4 Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Kate Middleton i princ William s djecom - 10 Kate Middleton i princ William s djecom - 9 Kate Middleton i princ William s djecom - 2 Princ Louis - 2 Kate Middleton i princ William s djecom - 8 Kate Middleton i princ William s djecom - 7 Kate Middleton i princ William s djecom - 6 Kate Middleton i princ William s djecom - 5 +27 Princ Louis - 1 Galerija

Princ Louis ukrao je show ispred Westminsterske opatije kamo je stigao s članovima kraljevske obitelji.

Britanska kraljevska obitelj okupila se na koncertu božićnih pjesama Royal Carols - Together At Christmas u Westminsterskoj opatiji u Londonu, a princu Williamu i princezi Kate Middleton pridružila su se i njihova djeca maleni princ George, princeza Charlotte i princ Louis.

Među njima je i ovaj put u središtu pozornosti bio najmlađi Louis koji je ukrao show, namjerno ugasivši plamen svijeće koju je držala njegova sestra Charlotte, a slatko je pročavrljao i s velikom figurom orašara koji se nalazi ispred crkve.

Djeca su snimljena kako u poštanski sandučić ubacuju svoje ručno izrađene božićne čestitke i pisma namijenjene djeci slabijeg imovinskog statusa, a koji je ispred opatije postavljen na zahtjev princeze Kate.

Ekipa se za tu priliku i posebno sredila pa je 10-godišnji George izgledao elegantno poput svog oca u odijelu, dok je 5-godišnji Louis nosio tamnoplavi sako na kopčanje, hlače uskih nogavica i čizme od brušene kože. 8-godišnja Charlotte bila je jako elegantna u vunenom kaputu s dvorednim kopčanjem i lakiranim cipelicama.

Inače, ovo nije prvi put da je princ Louis napravio  spektakl, jer je već nekoliko puta dosad bio u centru pozornosti tijekom svojih kraljevskih izlazaka. Nepodopštine je izvodio i na balkonu nakon krunidbe kralja Charlesa, a na samoj ceremoniji bilo mu je vrlo dosadno, pa su ga fotografi uhvatili u zijevanju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 4 Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 +25 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput rastopila je sve slatkim prizorima Blooma iz njihova dnevnog boravka: "Kao mama ima gažu!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +27 Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Evo koliko je Prija zaradila nakon pet koncerata u Areni, od ovakve cifre bi se nekome moglo i zavrtjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene