"Ovo je sve!"

Baby Lasagna podijelio prvu fotografiju nakon pobjede na Dori, na njoj pozira s njemu najvažnijom osobom: "Jedna strašno emotivna slika"

Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Marko i Martin Purišić Baby Lasagna Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna, Dora 2024 Baby Lasagna na Dori 2024 - 3 +20 Baby Lasagna na Dori 2024 - 4 Galerija

Baby Lasagna objavio je na Instagramu fotografiju s majkom, a koja je čini se, snimljena nakon njegove pobjede na Dori.

Baby Lasagna, iliti Marko Purišić, objavio je na svom profilu na Instagramu prvu fotografiju nakon što je pobijedio na ovogodišnjoj Dori s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Baby Lasagna na fotografiji pozira s majkom koja ga grli dok se on smiješi gledajući je u oči, a što je jako dirnulo njegove pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

"A ovo je sve", "Mama Lasagna sa svojom bebom", "Jedna strašno emotivna slika, mi roditelji jako dobro znamo ovakve trenutke. Bravo mama, bravo roditelji, bravo svi, bravo Marko", "Opet si nam rastopio srca", "Nema ljepšeg osjećaja od majčinog ponosa. Bravo mama i tata", "Najbolji si", "Sreća", "Obitelj na prvom mjestu, uvijek", "Ljubav je to", komentirali su njegovi obožavatelji.  

Pogledaji ovo Kaarija Celebrity Prošlogodišnji predstavnik Finske na Eurosongu oglasio se o usporedbama s Baby Lasagnom: "Ista vibra, ali..."

Baby Lasagna se inače vratio u rodnu Istru, nakon što je tjedan dana proveo u Zagrebu. Glazbenik pravog imena Marko Purišić inače je iz Umaga, no prvo je posjetio općinu Kaštelir-Labinci, odakle je njegova djevojka Elizabeta Ružić i gdje je snimio spot za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim".

"Načelnik Općine Kaštelir-Labinci, Đulijano Petrović, direktorica ovdašnjeg TZ-a Linda Grebac i mještani Kaštelira i Labinaca spontano su danas poslijepodne dočekali Marka Purišića - Baby Lasagnu, mladog umaškog glazbenika koji je odnio pobjedu na ovogodišnjoj Dori! Tako će se u svibnju u Švedskoj na pozornici Eurosonga zaoriti taktovi njegove odlične pjesme Rim Tim Tagi Dim za koju je spot snimljen upravo u našem lijepom kraju", objavljeno je na Facebook profilu Together In Kaštelir-Labinci, službenom profilu Turističke zajednice Kaštelir-Labinci.

Pogledaji ovo Baby Lasagna na Dori 2024 Zanimljivosti Tko je sve odlučivao o pobjedi Baby Lasagne? Ovo su njihova imena, neka od njih će vas iznenaditi!

"Hvala Marku na sjajnoj promociji te mu od srca želimo uspjeh na predstojećem Eurosongu!", poručili su.

Baby Lasagni navodno krajem tjedna spremaju doček i u rodnom Umagu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rada Vasić Rada Vasić Rada i Rade Vasić Rada i Rade Vasić +2 Rada Vasić - 2 Celebrity Reality miljenica javila se iz bolnice, zbog teške situacije u suzama je molila pomoć, a evo kako je sada!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaarija Baby Lasagna na Dori 2024 Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Baby Lasagna Celebrity Prošlogodišnji predstavnik Finske na Eurosongu oglasio se o usporedbama s Baby Lasagnom: "Ista vibra, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene