Pjesma sa simbolikom

O čemu zapravo pjeva Baby Lasagna? Evo kako ''Rim Tim Tagi Dim'' glasi kad se prevede na hrvatski

Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 7 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 7 PR 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti Dore 2024. - 12 Finalisti Dore 2024. - 10 Finalisti Dore 2024. - 3 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 9 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 8 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 7 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 6 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 5 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 3 +18 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 2 Galerija

Favorit ovogodišnje Dore predstavio se s pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim'' a engleskom jeziku, a evo kako pjesma zvuči kad ju se prevede na hrvatski.

Ovogodišnja Dora slučajno je ostala bez favorita koji je na kraju upao kao rezerva. Baby Lasagna nakon odustajanja Zsa Zse predstavio je pjesmu ''Rim Tim Tagi Dim'' koja je plesnim ritmom brzo ušla u uho tisućama Hrvata, ali i stranaca koji su je čuli, a Marko Purišić, kako mu je pravo ime, izvodi je na engleskom.

U svojim intervjuima uoči Dore, Lasagna je rekao kako pjesma govori o mladiću koji napušta svoje rodno mjesto, a evo kako tekst zvuči kad se prevede na hrvatski.

Rig Tim Tagi Dim

Ayy, sad sam veliki dečko
Spreman sam otići, zbogom, mama, zbogom
Ayy, sad sam veliki dečko
Odlazim i prodah svoju kravu
Prije nego što odem, moram priznati
Trebam krug opuštanja
Još jednom za sve lijepe trenutke
Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tim

Nedostajat ćete mi svi, ali najviše mačke
Falit će mi moje sijeno i moj krevet
Ali najviše od svega, nedostajat će mi ples
Pa hajde svi, zaplešimo
Sad ne zovite, ne pišite
Odlazim s prvim svjetlom
Ne plačite, već plešite
Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tim

Nema povratka
Moja prisutnost blijedi u crno
Da, nema povratka
Napada anksioznost
Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tagi-digi-dim

Nadam se da ću naći mir u buci
Želim postati jedan od tih gradskih dečki
Svi su tako lijepi i tako napredni
Možda znaju i naš ples
Zbogom mama, zbogom tata
Mijau, mačko, molim te, mjaukni i ti meni
Ne plačite, samo plešite
Rim-tim-tagi-digi-dim-tim-tim

Sviđa li vam se tekst ''Rim Tim Tagi Dim'' na hrvatskom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Nakon objave pjesme, Hrvatska je postala među favoritima na kladionicama Eurosonga bez da smo uopće odabrali pjesmu, a fanovi diljem svijeta uvjeravaju Hrvate da pošalju Lasagnu na natjecanje.

''Očito je da ovaj dečko može odvesti Hrvatsku u top pet na Eurosongu prvi put u 25 godina. Svaki drugi odabir bio bi bogohuljenje'', ''Pobjednik Eurosonga 2024. Pozdrav iz Finske'', ''Molim vas šaljite ga na Euroviziju. Ovo je mega unikatno'', samo su neki od stotina komentara na društvenim mrežama i ispod njegovog videa na YouTubeu koji je u od petka i polufinalne večeri prikupio preko 550 tisuća pregleda.

Spot za pjesmu Marku je režirala njegova djevojka Elizabeta Ružić

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 Stela Rade - 16 +23 Stela Rade - 13 Celebrity Hrvati poludjeli za harmonikašicom koja nije prošla na Doru, javila joj se čak i Severina, a svi se isto pitaju: ''Zašto ovo nije prošlo?''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s obitelji - 7 Nika Barišić s obitelji - 2 Nika Barišić s obitelji - 4 Nika Barišić s obitelji - 5 +22 Nika Barišić s obitelji - 6 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene