Sve ih je prestigao

Evo koliko je pregleda Baby Lasagna skupio samo nekoliko sati nakon Dore, u trending se popela još jedna pjesma!

Baby Lasagna Baby Lasagna Marko Prpic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Finalisti Dore 2024. - 7 Finalisti Dore 2024. - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Martin Kosovec - 2 Martin Kosovec Martin Kosovec +22 Severina i Let 3, Dora 2024 Galerija

Evo koja je pjesma skupila najviše pregleda na YouTubeu nakon Dore, favorit Dore opravdao je svoja očekivanja.

Na drugoj polufinalnoj večeri Dore doznali smo kojih je 16 ovogodišnjih finalista koji će u nedjelju pokušati pobijediti i otići na Eurosong, a među izvođačima se posebno istaknuo ovogodišnji favorit Baby Lasagna s pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim''.

Baby Lasagna oduševio je gledatelje i pjesmom i energičnim nastupom te opravdao sva očekivanja, a brzo se to pokazalo i na brojkama.

Pogledaji ovo Finalisti Dore 2024. Celebrity Ovo su reakcije gledatelja na drugu polufinalnu večer Dore, slovenska predstavnica sve je zadivila, Lasagna opravdao očekivanja, no nešto je svima zasmetalo

Naime, jutro nakon nastupa Baby Lasagne na YouTube kanalu prikupio je 180 tisuća pregleda, više nego svi polufinalisti iz druge večeri zajedno.

Lasagna se nakon nastupa kratko oglasio na Instagramu.

''Hvala svima, evo ne znam što reći, stvarno hvala što ste glasali, što ste uložili u Lasagnu. Moram malo stati i sabrati što se sve dogodilo, ali evo, stvarno hvala'', rekao je, a onda se u njegovoj garderobi prolomio vrisak i pljesak njegovog tima.

Je li Lasagna zasluženo favorit Dore?

  • Da, ima karizmu i odličnu pjesmu
  • Ne, ima i boljih pjesama

Ukupno glasova:

"Cijela istočna Europa i Balkan će zavoljeti bakine tabletiće. Ikonski",
"Sve grčke bake će glasati za Hrvatsku", "Bojao sam se da neću vidjeti čipku i tradicionalne stvari na pozornici, ali vidim miks starog i novog. Dragi ljudi iz Hrvatske, glasajte za ovu pjesmu!" komentari su stranih gledatelja na društvenim mrežama.

Nakon njega, najviše pregleda imaju Let 3 i Saša Lozar.

A pjesma koja je nakon sinoćnje Dore postala hit je i novi singl Martina Kosovca ''Maštarija'' koja se preko noći popela na trending.

Pogledaji ovo Finalisti Dore 2024. - 6 Celebrity Ovo su svi finalisti ovogodišnje Dore, tko je vaš favorit za pobjedu i odlazak na Eurosong?

Hoće li Lasagna predstavljati Hrvatsku i na Eurosongu u Švedskoj, doznat ćemo u nedjelju, 25. veljače.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Raiven Raiven i Marcela Raiven i Baby Lasagna Raiven - 16 +28 Raiven Celebrity Tko je predstavnica Slovenije koja je svojim vokalom na Dori sve ostavila bez teksta? Puno pozornosti privukla je svojim izgledom

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 +31 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Zanimljivosti J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene