Koštala je 70 milijuna dolara!

J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 1 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 3 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 8 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 9 Jennifer Lopez +25 Jennifer Lopez - 3 Galerija

Jennifer Lopez objavila je novi videozapis iz svoje vile u kojoj živi s Benom Affleckom te pokazala raskošnu kuhinju u kojoj je jedna fotografija ukrala svu pozornost.

Jennifer Lopez pružila je obožavateljima još jedan pogled u svoju vilu u Bel Airu u Kaliforniji vrijednu 60 milijuna dolara koju dijeli sa suprugom Benom Affleckom.

54-godišnja diva objavila je video na Instagramu gdje je reklamirala piće svoje marke Delola, a pritom je u opuštenom izdanju i bez šminke prošetala kuhinjom koja oduzima dah.

Jennifer Lopez pružila je obožavateljima još jedan zabavan pogled u vilu u Bel Airu u Kaliforniji vrijednu 60 milijuna dolara koju dijeli sa suprugom Benom Affleckom.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck Zanimljivosti Izvori bliski Lopez i Afflecku boje se da će im se dogoditi ono najgore, a njegov zadnji potez ide tome u prilog: "Obit će joj se to o glavu"

U nedjelju je 54-godišnja diva objavio video na Instagramu gdje je posluživala piće svoje marke Delola.

U pozadini videozapisa, vidi se kako njezinu kuhinju krase čak dva kuhinjska otoka, a cijela kuhinja uređena je u tonovima boje slonovače.

Sviđa li vam se kuhinja Jennifer Lopez?

  • Da, elegantno i jednostavno
  • Ne, preobična je

Ukupno glasova:

Također, u njoj se nalazi i hladnjak za vino u koji stane oko 60 boca, piše Daily Mail.

Na ormariću koji se vidio iz dnevnog boravka pozornost je ukralo još nešto. Jennifer ima uokvirenu fotografiju sebe i Bena na kojoj se ljube, a koju su mnogi njeni pratitelji odmah primijetili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ben i J.Lo u vilu su preselili prošle godine nakon što su dugo tražili mjesto u kojem će živjeti nakon vjenčanja.

Vila se sastoji od 12 soba, 24 kupaonice i 15 kamina, a čini se da je pjevačici i glumcu ova kuća jedina uspjela oduzeti dah nakon dvije godine traženja.

Dok je trajala selidba, fotografi su s dronom uhvatili neke od stvari koje su čekale svoj premještaj u vilu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Dora 2024. - 1 +10 Dora 2024. - 2 Celebrity Društvene mreže vrve forama na račun falša Saše Lozara, oglasio se i on: "Bolje biti viralan nego sterilan!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson +5 Paul Anderson Nekad i sad Šokantne fotografije glumca iz hit-serije obilaze svijet, droge su itekako ostavile traga na njegovu izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene