"Wow, ikona"

Pogledajte novi imidž Jennifer Lopez koji je oduševio njezine fanove, ali i pomladio je: "Više nego prekrasno!"

Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 +19 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Galerija

Jennifer Lopez u novom nizu fotografija svu pažnju usmjerila je na svoj zanimljiv outfit, ali i na novu frizuru.

Slavna američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez gostovala je na predstavljanju nove kolecije Schiaparelli za proljeće/ljeto 2024. u Parizu.

Pažnju je privukla svojom modnom kombinacijom, a riječ je o bijelom kaputu s detaljima bijelih latica. Na očima je nosila neobične zlatne sunčane naočale.

Također, svima je za oko zapela i njezina nova frizura. Naime, svoju dugu kosu zamijenila je kratkim bobom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Niz fotografija objavila je i na svom Instagram profilu, a pratitelji nisu prestali hvaliti njezinu promjenu imidža.

"Savršena", "Perfektna", "Wow, ikona", "Više nego prekrasno", "Mamica je postala Majka", "Diva", "Prekrasna", "Ljepotice moja", gasili su samo neki od brojnih komentara.

Jennifer je nedavno objavila reizdanja svoje pjesme "Can't Get Enough", koja se nalazi na njezinu novom albuma "This Is Me... Now", a nastavak je onog "This Is Me... Then" iz 2002. godine. U novoj pjesmi pjeva o svojoj vezi s Affleckom za kojeg se udala u Las Vegasu prije godinu i pol, a to nije jedina pjesma posvećena njezinu suprugu na albumu jer je tu i "Dear Ben II", nastavak pjesme "Dear Ben" s albuma "This Is Me... Then".

Podsjetimo, Jennifer i Ben bili su zajedno od 2002. do 2004. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma "Gigli" i zaručili se, no nekoliko godina kasnije raskinuli su zaruke. Svoju su romansu na iznenađenje mnogih obnovili 2021. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije. Od tada provode mnogo vremena zajedno i sa svojom šarolikom obitelji, no, nažalost, u posljednjih nekoliko mjeseci često ih vidimo kako se svađaju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 4 +25 Alka Vuica - 5 inMagazin Koju je svjetsku zvijezdu svojim vokalom oduševila Alka Vuica: ''Nemoj se smijati, to nije nemoguće...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mejaši - 1 Mejaši - 2 Mejaši - 3 Mejaši - 4 +30 Mejaši - 5 inMagazin Mejaši kreću na treću australsku turneju: Koja iskustva u zemlji klokana više ne namjeravaju ponoviti?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene