''Slovenska Afrodita!''

Tko je predstavnica Slovenije koja je svojim vokalom na Dori sve ostavila bez teksta? Puno pozornosti privukla je svojim izgledom

Raiven Raiven Screenshot 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Raiven Raiven i Marcela Raiven i Baby Lasagna Raiven - 16 Raiven Raiven - 3 Raiven - 4 Raiven - 5 Raiven - 6 Raiven - 7 +22 Raiven - 8 Galerija

Tijekom druge polufinalne večeri Dore, publici se predstavila slovenska predstavnica za Euroviziju Raiven te svojim nastupom sve ostavila bez teksta.

Druga polufinalna večer Dore je iza nas, a među glavnim temama odmah nakon svog nastupa ostala je i Raiven, slovenska predstavnica za Euroviziju ove godine.

Raiven je otpjevala svoje dvije pjesme ''Ofeliju'' i Veroniku'' s kojom i ide na Euroviziju, a od njenih čistih vokala i scenskog nastupa svi su ostali bez teksta.

Nastupila je u providnoj haljini koja je po sebi imala neobične detalje, a na sredini imala veliki prorez koji je isticao tetovaže između njenih grudi i na trbuhu.

Kako se vama svidio nastup Raiven?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Osebujna Raiven brzo je pokupila masu komentara na društvenim mrežama.

''Ova slovenska Afrodita ih je sve tamo vokalno i vizualno pojela'', ''Slovenka je dijete Lady Gage i Donatelle Versace'', ''Raiven toliko dobro pjeva da ni tonac s nije uspio sje*ati'', ''Kako pjeva ova žena!'', pisali su na X-u.

No, tko je zapravo Raiven?

Pjevačica imena Sara Briški Cirman je mezzosopranistica i pop pjevačica, a na Eurosongu će pjevati pjesmu ''Veronika'' koja je inspirirana legendom o Veroniki Desinićkoj. Pjesmu autorski među ostalima supotpisuje i Bojan Cvjetičanin, pjevač grupe Joker Out, koja je prošle godine oduševila na Eurosongu.

Raiven koja je inače i sama napisala ovu pjesmu na njoj je radila oko šest mjeseci.

''Prvi demo nastao je u mojoj sobi, gdje stvaram svoje pjesme. Trebalo je da prođe pola godine da pjesma dobije svoj konačan oblik'', rekla je Raiven u jednoj emisiji.

Pogledaji ovo Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 7 Celebrity Favorit Dore zapalio je pozornicu Dore svojim dugo iščekivanim nastupom, ide li Baby Lasagna na Eurosong?

Čim je odabrana, mnogi fanovi Eurovizije bili su sigurni da ulazi i u finale, a ovo su bili neki od komentara.

''Remek-djelo'', ''Pjesma je predivna'', ''Nemam riječi, začarala me pjesma'', ''Europa nije spremna za ovo''.

Pjesmu će na Eurosongu otpjevati na slovenskom jeziku, a na pozornici će se, kao i u spotu, pojaviti u pratnji plesača baletnog ansambla SNG Opera i baleta Ljubljana.

Raiven se nakon nastupa na Dori oglasila i na društvenim mrežama, a pokazala je i kako se družila s našim kandidatima Baby Lasagnom i Marcelom, fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 +31 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Zanimljivosti J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Frano Ridjan - 6 In Magazin: Frano Ridjan - 5 In Magazin: Frano Ridjan - 4 In Magazin: Frano Ridjan - 3 +14 In Magazin: Frano Ridjan - 2 inMagazin Frano Ridjan pozvao gledatelje da u ponedjeljak u 18 sati budu uz program Nove TV, evo o čemu je riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene