Baš ih se dojmio!

Stranci očarani Lasagnom, evo što o njemu pišu na internetu: ''Molim vas šaljite ga na Euroviziju''

Baby Lasagna Baby Lasagna Vanesa Pandzic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 Raiven i Baby Lasagna Finalisti Dore 2024. - 1 Finalisti Dore 2024. - 7 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 2 +19 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 5 Galerija

Strani obožavatelji Eurovizije oduševljeni su Baby Lasagnom, stotine komentara sugeriraju Hrvatima da ga odaberu za predstavnika.

Stranim obožavateljima Eurovizije jako se svidio Baby Lasagna, a Hrvatska je trenutno treća na kladionicama prije nego što su je uopće odabran predstavnik.

Prvo i drugo mjesto drže Ukrajina i Italija.

Pozitivne reakcije nižu se i ispod snimke njegovog jučerašnjeg nastupa, koji je dosad prikupio više od 290 tisuća pregleda.

''Očito je da ovaj dečko može odvesti Hrvatsku u top pet na Eurosongu prvi put u 25 godina. Svaki drugi odabir bio bi bogohuljenje'', ''Ako se možemo organizirati, nek' cijeli Balkan glasa za Hrvatsku da Eurovizija 2025. dođe u Zagreb da više skinemo Švedsku i ove'', ''Pobjednik Eurosonga 2024. Pozdrav iz Finske'', ''Molim vas šaljite ga na Euroviziju. Ovo je mega unikatno. 12 bodova iz Ukrajine'', "Čovjek je ostavio dušu na pozornici. Navijam za njega i samo jako", "Marko je ostavio srce, dušu i glasne žice na sceni. Svaka mu čast na energiji", "Jezivo dobro. Glasamo za vas braćo i sestre u finalu, ovakva šansa se ne propušta", samo su neki od stotina komentara na društvenim mrežama i ispod njegovog videa na YouTubeu.

Lasagna se nakon nastupa kratko oglasio na Instagramu.

''Hvala svima, evo ne znam što reći, stvarno hvala što ste glasali, što ste uložili u Lasagnu. Moram malo stati i sabrati što se sve dogodilo, ali evo, stvarno hvala'', rekao je, a onda se u njegovoj garderobi prolomio vrisak i pljesak njegovog tima.

Hoće li Lasagna predstavljati Hrvatsku i na Eurosongu u Švedskoj, doznat ćemo u nedjelju, 25. veljače.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Raiven Raiven i Marcela Raiven i Baby Lasagna Raiven - 16 +28 Raiven Celebrity Tko je predstavnica Slovenije koja je svojim vokalom na Dori sve ostavila bez teksta? Puno pozornosti privukla je svojim izgledom

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 +31 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Zanimljivosti J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene