Stižu razni prigovori

Širi se snimka nastupa Baby Lasagne iz prvog reda na Dori, gledatelji se žale na loš zvuk: ''Evo kako je stvarno zvučao!''

Baby Lasagna Baby Lasagna Vanesa Pandzic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Finalisti Dore 2024. - 7 Finalisti Dore 2024. - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna - 1 Finalisti Dore 2024. - 6 Finalisti Dore 2024. - 5 +19 Finalisti Dore 2024. - 4 Galerija

Internetom se širi snimka Baby Lasagne iz prvih redova na Dori, evo kako je zvučao favorit uživo za razliku od televizije.

Domaća i strana publika oduševljena je nastupom Baby Lasagne u jučerašnjem polufinalu Dore, međutim, mnogi su komentirali da je zvuk u prijenosu uživo bilo loš.

Pogledaji ovo Finalisti Dore 2024. - 2 Celebrity Objavljen je raspored nastupa u finalu Dore 2024., počinje odbrojavanje do najuzbudljivijeg trenutka

Na zvuk su se gledatelji žalili i prvu polufinalnu večer, a sada se društvenim mrežama proširila snimka kako je Lasagna zvučao iz prvog reda.

''Ljudi iz publike dijele video kako je zvučao uživo. Ovo je samo dokaz da je HRT za*ebao ozvučenje'', glasio je jedan od komentara stranih fanova.

''Ok, opći komentar. Svačiji zvuk večeras je bio pretih, HRT popravite to za finale'', pisali su i mnogi drugi.

Kakav je vama bio zvuk na TV-u?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Prisjetimo se, tehnički problemi pojavili su se i kod Natalie Balmix.

Na kraju pjesme ponovno je krenula matrica, no ona nam je nakon nastupa rekla da to nije primijetila, ali da je čula da se to itekako čulo na televiziji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Raiven Raiven i Marcela Raiven i Baby Lasagna Raiven - 16 +28 Raiven Celebrity Tko je predstavnica Slovenije koja je svojim vokalom na Dori sve ostavila bez teksta? Puno pozornosti privukla je svojim izgledom

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 1 +31 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 2 Zanimljivosti J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene