''Bože ljepote!''

Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

Nika Barišić s obitelji - 3 Nika Barišić s obitelji - 3 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s obitelji - 7 Nika Barišić s obitelji - 2 Nika Barišić s obitelji - 4 Nika Barišić s obitelji - 5 Nika Barišić s obitelji - 6 Nika Barišić s obitelji - 1 Nika Barišić s obitelji - 8 Nika Barišić na TikToku - 5 Ana Uršula Najev i Nika Barišić Ana Uršula Najev i Nika Barišić +16 Nika Barišić Galerija

Glumica Nika Barišić podijelila je fotografiju sa svojom mamom i bratom s kojima je bila u izlasku, na društvenim mrežama ne skriva koliko joj je obitelj važna.

Mlada glumica Nika Barišić koju gledamo kao Laru Gotovac u seriji ''Kumovi'' na društvenim mrežama često voli istaknuti koliko uživa provoditi vrijeme sa svojom obitelji, a tako je bilo i ovog puta.

Nika je podijelila fotografiju iz izlaska na kojoj je pozirala sa svojom majkom, a posebnu pozornost ukrao je i njen brat.

''Bože ljepote!'', komentirala im je njezina kolegica iz serije Ana Uršula Najev.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Barišić (@_nikabarisic)

Nikša je mlađi od Nike, a s njim na društvenim mrežama ima nekoliko fotografija koje možete pogledati u našoj galeriji.

Nedavno je Nika podijelila je predivnu fotografiju s mamom kojoj je pozirala u zagrljaju.

"Ova me rodila", napisala je tad, a svi su nastavili hvaliti mladolik izgled njene mame.

Niku je serija "Kumovi" vinula u zvijezde, a donijela joj je i puno više od slave.

"Ja se nekako osjećam da sam odrasla na Kumovim. Je to zapravo bilo dvije i pol godine, ali obzirom da je mi je prvi projekt i da je tako intenzivan ja sam se već nakon prve sezone osjećala kao da sam puno toga naučila... Kamoli sad!", ispričala nam je nedavnom intervjuu.

A prije nekoliko dana, Nika je pokazala i kako izgleda jedan dan na setu serije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 4 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović +26 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Celebrity Naš predsjednički par dotjerao se za svečani izlazak, a uzak struk prve dame privlačio je sve poglede prisutnih!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 1 Leonarda Boban - 3 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 2 +19 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 1 Celebrity Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon pomirbe s Bobanom, pohvalila se i friškim imidžem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene