Ovo još niste vidjeli

Lara iz Kumova pratiteljima je dala ekskluzivan pogled u jedan dan na setu serije, evo kako nastaju vaše omiljene scene!

Nika Barišić na TikToku - 1 Nika Barišić na TikToku - 1 Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić na TikToku - 5 Nika Barišić na TikToku - 6 Nika Barišić na TikToku - 2 Nika Barišić na TikToku - 3 Nika Barišić na TikToku - 4 Ana Uršula Najev i Nika Barišić Ana Uršula Najev i Nika Barišić Nika Barišić s mamom Nika Barišić i Fabijan Pavao Medvešek - 1 Nika Barišić i Fabijan Pavao Medvešek - 2 +18 Nika Barišić i Fabijan Pavao Medvešek - 1 Galerija

Nika Barišić na svom TikTok profilu podijelila je kako izgleda jedan dan snimanja na setu ''Kumova'', evo nastaju omiljene scene s malih ekrana.

Mlada glumica Nika Barišić podijelila je novi zanimljivi videozapis na svom TikTok profilu te svojim pratiteljima pokazala kao izgleda jedan dan snimanja na setu serije ''Kumovi''.

Rano buđenje, šminkanje, putovanje na set i kasno vraćanje kući dio su skoro svakog njenog radnog dana, a sve to potkrijepila je i snimkama na kojima je uhvatila i ostale glumce, Olgu Pakalović, Vedrana Mlikotu, Mirnu Mihelčić, Fabijana Pavla Medvešeka i Žarka Radića.

''Jedan dan s kumovima'', napisala je u opisu vloga koji možete vidjeti u nastavku.

@nixetta jedan dan s kumovima #fyp #fy #foryoupage #tiktok #viralvideo #explorepage #dayinmylife #kumovi #vlog #getreadywithme #set #acting #novatv ♬ original sound - Nika Barišić

Niku je serija "Kumovi" vinula u zvijezde, a donijela joj je i puno više od slave.

"Ja se nekako osjećam da sam odrasla na Kumovima. Je to zapravo bilo dvije i pol godine, ali obzirom da je mi je prvi projekt i da je tako intenzivan ja sam se već nakon prve sezone osjećala kao da sam puno toga naučila... Kamoli sad!", ispričala nam je nedavnom intervjuu.

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev i Nika Barišić Celebrity Luce i Lara iz Kumova kakve dosad još nismo vidjeli: U izdanjima dostojnim holivudskih zvijezda pokorile su crveni tepih!

S kolegama iz serije druži se i izvan seta.

"Družimo se mi generalno i često se čujemo, ali najviše se vidim sa svojim 'kumama' Petrom Kraljev, Marinom Redžepovic, Jagodom Kumrić, Uršulom Najev i Olgom Pakalović", rekla je Nika.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin +27 Filip Gežin - 3 Celebrity Ella Dvornik objavila je prvu fotografiju s mladim producentom za kojeg se šuška da joj je novi partner, o svemu mudro šute!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Bale - 15 Christian Bale - 12 Christian Bale - 9 Christian Bale - 14 +27 Christian Bale - 13 Celebrity Kralj transformacija opet šokira, sad je otišao još jedan korak dalje, možete li prepoznati koji je glumac na slici?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene