Kakve ljepotice!

Luce i Lara iz Kumova kakve dosad još nismo vidjeli: U izdanjima dostojnim holivudskih zvijezda pokorile su crveni tepih!

Ana Uršula Najev i Nika Barišić Ana Uršula Najev i Nika Barišić Matija Habljak/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Nika Barišić Ana Uršula Najev i Nika Barišić Ana Uršula Najev Nika Barišić i Ana Uršula Najev Ana Uršula Najev i Nika Barišić Ana Uršula Najev i Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić, Momčilo Otašević +19 Nika Barišić - 1 Galerija

Ana Uršula Najev i Nika Barišić iz serije "Kumovi" zablistale su na dodjeli nagrada Zlatni studio.

Najgledanija hrvatska dramska serija "Kumovi" bila je nominirana za nagradu Zlatni studio u kategoriji TV serija.

Kako i priliči svečanoj prigodi, zvijezde "Kumova" na dodjelu su došle u glamuroznim izdanjima, a posebnu pažnju privukle su glumice Ana Uršula Najev i Nika Barišić, koje u seriji gledamo kao Lucu Akrap i Laru Gotovac.

Pogledaji ovo Nika Barišić i Fabijan Pavao Medvešek Zanimljivosti Zvijezde ''Kumova'' pjevaju svevremenski hit, poslušajte kako zvuči vaš omiljeni glumački duo!

Ana Ušrula odabrala je zavodljivu crnu haljinu s prozirnim dijelovima i prorezom koji otkriva noge, dok joj je valovita kosa podarila dašak starog holivudskog glamura.

Pogledaji ovo Ana Uršula Najev Celebrity Ana Uršula Najev objavila fotografiju s mladićem o kojem priča cijela Hrvatska: "Neprocjenjivo, bravo!"

Nika se odlučila za crvenu haljinu s korzetom, u kojoj je istaknula uski struk i ženstvenu figuru, a zajedno su pokorile crveni tepih.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić +27 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić iznenadila velikom promjenom, nitko joj se ne može nadiviti: "Wow, predivna si, zašto tek sad?"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić +26 Janica Kostelić s djecom Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene