baš provocira!

Ella Dvornik objavila je prvu fotografiju s mladim producentom za kojeg se šuška da joj je novi partner, o svemu mudro šute!

Ella Dvornik Ella Dvornik Goran Sebelic / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin Filip Gežin - 3 Filip Gežin - 8 Filip Gežin - 11 Filip Gežin - 14 Filip Gežin - 13 Filip Gežin - 16 +21 Ella Dvornik - 4 Galerija

Ella Dvornik prije nekoliko dana potaknula je šuškanja da ima novog partnera nakon što je na jednom koncertu viđena u društvu našeg mladog producenta, sad se s njim fotografirala i u automobilu.

Influencerica Ella Dvornik nedavno je potaknula glasine kako ima novog partnera nakon što je snimljena u društvu producenta Filipa Gežine na jednom koncertu, a sada je njihova zajednička fotografija osvanula i na njezinu profilu na Instagramu.

Ella i Filip pozirali su u automobilu, a influencerica nije ništa pisala, nego je označila profil mladog producenta i u pozadinu stavila pjesmu ''Money''.

Dvojac je prvo viđen na Megadance partyju u Areni Zagreb, a njihove prisne fotografije brzo su se proširile društvenim mrežama.

Iako o tome ni jedno ni drugo nisu još ništa progovorili, nakon Elline posljednje fotografije svi s nestrpljenjem čekaju čuti je li nova romansa započela.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

Podsjetimo, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, a zajedno su dobili i dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 11 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 10 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 9 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 +30 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 1 Celebrity Otkriveno tko je djevojka favorita Dore: Ona je zaslužna za nastanak njegova novog spota, a njezino ime spomenuo je već nekoliko puta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso Ana Sasso +25 Ana Sasso Nekad i sad Splićanki za kojom je 80-ih uzdisala cijela Jugoslavija danas nitko ne bi dao 61 godinu, a sada za to ima i potvrdu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene