Dobro to izgleda

Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 +20 Ella Dvornik Galerija

Poznato je da Ella Dvornik i njezina mama imaju odličan odnos, a ovoga puta se influencerica našalila da je mama ljubomorna na nju.

Naša influencerica Ella Dvornik često sa pratiteljima dijeli trenutke iz svog života pa se tako i ovoga puta pohvalila na Instagram profilu kako je nadmašila svoju mamu Danijelu u kuhanju tingula.

Tingul je inače pileći paprikaš, a Ella je u svojim pričama na Instagramu pokazala obrok koji je sama napravila. 

Pogledaji ovo Charles Pearce Celebrity Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

"Mama, nadmašila sam tvoj tingul, nadmašila sam ga. Gledaj. Ako mi ne baciš srce onda si samo ljubomorna", napisala je, a mama joj je ubrzo i odgovorila. 

"Bravo ljube, neka si me nadmašila", rekla je, a Ella se zatim opet našalila.

"Znala sam da si ljubomorna, di je srce?!", upitala je. 

Pogledaji ovo Filip Gežin Celebrity Tko je mladi producent o kojem se ovih dana priča zbog Elle Dvornik? Surađuje sa svjetskim zvijezdama, a nominiran je i za Grammyja!

Majka i kći imaju blizak odnos iako se ne viđaju često jer Danijela živi na Braču, a Ella je trenutačno najviše u Zagrebu.

Podsjetimo, Ella je prošle godine objavila da se razvodi od Charlesa Pearcea s kojim je provela 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno su dobili i dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Ivanka Mazurkijević Ivanka Mazurkijević Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +27 Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Celebrity Naš miljenik žena osvanuo u važnoj ulozi na prosvjedu u Zagrebu pa poslao znakovitu poruku: "Ovo je najbolji poklon sinu za rođendan!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +26 Aleksandra Prijović - 3 Celebrity Prija u nikad provokativnijem izdanju na četvrtom koncertu u Osijeku, zna se i koliko košta papreno skup komplet koji je nosila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene