ide li ovo koga?

Danijela Dvornik znakovitom porukom oglasila se na Instagramu, nikome nije jasno kome je upućena i ima li uopće ikakvo značenje

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 4 +20 Danijela i Ella Dvornik Galerija

Danijela Dvornik je na profilu na Instagramu objavila znakovitu poruku no nije otkrila kome je i je li ikome upućena.

Priča o kući Danijele Dvornik u Sutivanu na otoku Braču zanitrigirala je ovih dana domaću javnost i to nakon drame koja je nastala oko kuće zbog koju njezinu kćer Ellu tuži uskoro bivši suprug Charles Pearce

Riječ je o kući koju su naš pokojni glumac Boris Dvornik i njegova supruga Diana kupili svojim sinovima Dinu i Deanu, a nakon Dinove smrti Dean je svoju polovicu dobrovoljno prepisao na Danijelu, kako je i obećao bratu, što je sam potvrdio jednom prilikom.

"Danijela me tražila da joj prepišem svoju polovicu kuće i ja sam to učinio bez ikakve financijske naknade", izjavio je Dean 2010. godine za 24 sata.

"To sad vjerojatno vrijedi 90.000 do 100.000 eura, ali nisam razmišljao o novcu. Kuću nisam darovao samo njoj, nego nećakinji Elli i mom bratu. Dino je za života htio kupiti moju polovicu, a ja sam mu rekao da mu je neću prodati, nego darovati. I držim svoju riječ", istaknuo je tada.

Danijela je inače ovih dana velika podrška svojoj kćeri Elli koja prolazi kroz razvod od Charlesa Pearcea, a koji ju tuži i traži udio u kući u Balama u kojoj su zajedno živjeli od 2021. godine.

A sada se oglasila i Danijela koja je u priči na svom profilu na Instagramu objavila znakovitu poruku, no nije poznato je li ju uopće ikome uputila i ima li ikakvo značenje. 

"Svako od vas je sreo bar jednog magarca koji o vama izmišlja laži, nekoliko svinja koje te laži prepričavaju i mnogo ovaca koje u te laži vjeruje", napisala je Danijela.

Ellin razvod komentirale su njezine bake Žarka Kuljiš i Diana Dvornik koje su joj iskazale podršku baš kao i ostali članovi njezine obitelji.

"Glupo mi je uopće bilo što reći na cijelu njihovu situaciju. Ne diram u to. Tko god što kaže, rekao je krivo jer nitko ne zna kako je biti u njihovoj koži. Uvijek postoje dvije priče, stoga pamet u glavu. Želim im sve najbolje i najvažnije je da imaju zdravlje", izjavila je udovica našeg legendarnog glumca Borisa Dvornika i majka kralja funka Dine Dvornika za 24 sata.

Žarka je bila nešto oštrija pa je iskreno rekla što misli o Charlesu.

"Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu. Živi u Hrvatskoj deset godina, a ne zna nijednu riječ", jedan je od komentara bake Žarke.

"Da... Nije blesav koliko zapravo izgleda. Peglao je njezine kartice... Kupovao brendiranu garderobu... Naručivao hranu iz restorana... Razbacivao se njezinim novcem... Nije zaradio otkad je u Hrvatskoj ni za papar. Dakle, udao se dobro. Ona digla kredit, kupila kuću, a on bi sada pola... Džentlmen i poduzetnik... A što se ne vrati u London? E, ne može. Ovdje misli živjeti i dalje na njezinoj grbači. I lažno se predstavljati", napisala je Ellina baka ispod drugog članka.

Charles inače tuži Ellu zbog kuće u Balama u koju su se preselili 2021. godine. Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada je zabilježeno da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj, prenijela su 24 sata.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence - 15 +29 Jennifer Lawrence - 6 Zanimljivosti Njezine potpuno gole scene preplavile su internet, evo što ona ima reći na to: "Svi su me ispitivali jesam li sigurna u to...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dean i Danijela Dvornik Danijela, Ella i Dean Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 3 +25 Danijela Dvornik Zanimljivosti Znate li tko je Danijeli Dvornik darovao kuću na Braču? "Nisam razmišljao o novcu, učinio sam to bez ikakve naknade!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene