"Stoga pamet u glavu..."

O razvodu Elle i Charlesa oglasila se i njezina druga baka, evo što na sve ima reći majka Dine Dvornika!

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diana Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik s mamom i bakom Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Charles Pearce i Ella Dvornik Dino, Danijela i Ella Dvornik - 2 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 4 Dino, Danijela i Ella Dvornik - 1 +19 Ella Dvornik - 1 Galerija

Diana Dvornik komentirala je razvod svoje unuke Elle Dvornik i njezina uskoro bivšeg supruga Charlesa Pearcea.

Ovih dana se u domaćoj javnosti ne prestaje pričati o razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea i to nakon što se pročulo da on nju tuži i traži svoj udio kuće u Balama, u koju su se uselili 2021. godine.

Cijela situacija se zahuktala pa su se oglasili i članovi Elline obitelji, prvo baka Žarka Kuljiš, koja za Charlesa nije imala lijepe riječi, a sada se oglasila i druga baka Diana Dvornik.

"Glupo mi je uopće bilo što reći na cijelu njihovu situaciju. Ne diram u to. Tko god što kaže, rekao je krivo jer nitko ne zna kako je biti u njihovoj koži. Uvijek postoje dvije priče, stoga pamet u glavu. Želim im sve najbolje i najvažnije je da imaju zdravlje", izjavila je udovica našeg legendarnog glumca Borisa Dvornika i majka kralja funka Dine Dvornika za 24 sata.

Žarka je bila nešto oštrija pa je iskreno rekla što misli o Charlesu.

"Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu. Živi u Hrvatskoj deset godina, a ne zna nijednu riječ", jedan je od komentara bake Žarke.

"Da... Nije blesav koliko zapravo izgleda. Peglao je njezine kartice... Kupovao brendiranu garderobu... Naručivao hranu iz restorana... Razbacivao se njezinim novcem... Nije zaradio otkad je u Hrvatskoj ni za papar. Dakle, udao se dobro. Ona digla kredit, kupila kuću, a on bi sada pola... Džentlmen i poduzetnik... A što se ne vrati u London? E, ne može. Ovdje misli živjeti i dalje na njezinoj grbači. I lažno se predstavljati", napisala je Ellina baka ispod drugog članka.

Svoju ljutnju nije skrivala ni na komentare ostalih osoba.

"Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njezina novca, za auto koji je izabrao ona mu plaća leasing", odgovorila je na jedan tuđi komentar.

Njezin potez potaknuo je i druge članove Elline obitelji da javno iznesu svoje mišljenje o Charlesu.

"Drago nam je što joj je napokon došlo iz dupeta u glavu. Znali smo otpočetka tko je Charles. Ellu jako volimo i cijenimo", kazali su iz kruga Elline obitelji za 24 sata.

Charles inače tuži Ellu zbog kuće u Balama u koju su se preselili 2021. godine. Prema zemljišnim knjigama Ella je upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a sada je zabilježeno da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj, prenijela su 24 sata.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence - 15 +29 Jennifer Lawrence - 6 Zanimljivosti Njezine potpuno gole scene preplavile su internet, evo što ona ima reći na to: "Svi su me ispitivali jesam li sigurna u to...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 2 +28 Lucija Lugomer - 1 Celebrity Naša najpoznatija plus size manekenka otkrila koliko se udebljala u trudnoći: "Toliko u šoku da sam i opsovala!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene