Jasno je na čijoj je strani

Naš miljenik žena osvanuo u važnoj ulozi na prosvjedu u Zagrebu pa poslao znakovitu poruku: "Ovo je najbolji poklon sinu za rođendan!"

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Luka Stanzl/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Ivanka Mazurkijević Ivanka Mazurkijević Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Prosvjed oporbe snimljen iz zraka - 4 Prosvjed oporbe snimljen iz zraka - 2 Prosvjed oporbe snimljen iz zraka - 1 Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen +21 Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Galerija

Janko Popović Volarić vodio je program prosvjeda oporbe na Markovom trgu u Zagrebu, a u tome mu se pridružila i glazbenica Ivanka Mazurkijević.

Naš glumac i miljenik žena Janko Popović Volarić i glazbenica Ivanka Mazurkijević voditelji su programa prosvjeda protiv HDZ-a koji je na zagrebačkom Markovom trgu organizirala oporba.

43-godišnji Janko je glasno s pozornice poručio kako je danas njegovom sinu rođendan i da je ovo najbolji poklon koji mu može pokloniti.

Jeste li vi bili na prosvjedu?

  • Da, mora se čuti i naš glas!
  • Nema šanse da idem.

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Janko Popović Volarić Celebrity Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

Glumac je sina Davida dobio sa samo 18 godina, a koji već ima glumačkog iskustva, kao i onog iza kamere jer je tonski majstor i njih dvojica često surađuju na televizijskim i filmskim projektima.

Pogledaji ovo Janko Popović Volarić i Lovorka Sršen Celebrity Jedan od najpoželjnijih domaćih neženja nije se odvajao od lijepe brinete s kojom ga povezuju, čak su se i modno uskladili

Iako je između njih razlika od 18 godina, složni su i izgledaju poput braće.

''Zajedno smo gostovali na ''Dar Maru'', ja kao glumac, on kao ton majstor, tako da smo se sretali, bilo je smiješno, ja snimam pa čujem da se smije pa mi je smiješno i tako. Mi smo se stalno susretali u ''Ponosu Ratkajevih'', glumio me ko malog, pa smo zajedno bili u predstavi u Histrionima. Ne zanima ga gluma, ali pred njim točno zna što mislim, točno zna što hoću, u glavi mi je, znam da me čita. Teže mi je pred njim glumiti nego pred ekipom. Da mu slažem bojim se da bi me odmah pročitao, ali je i obrnuto, pa sam ja tu u prednosti'', izjavio je Janko jednom prilikom za IN Magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović +27 Sanja Vejnović - 7 Celebrity Jedna od naših najljepših glumica podijelila omiljenu fotku iz mlađih dana pa pohvalila bivšeg supruga: "Bez filtera, bez pohotoshopa!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene