Pravi su tim!

Janko Popović Volarić objavio fotku sa sinom, komentari su urnebesni: ''Ko dva brata, sav si na maloga, izgleda starije od tebe!''

Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +0 Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Galerija

Janko Popović Volarić na svojem je Instagramu objavio fotografiju sa sinom Davidom uz koju je otkrio i da zajedno rade.

Glumac Janko Popović Volarić (41) razveselio je svoje pratitelje na Instagramu fotografijama na kojima pozira sa svojim sinom Davidom (22).

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić (FOTO:Anamaria Batur) emotivan Janko Tužna životna priča obilježila je život markantnog glumca: "Nije to nimalo lako"

"Obiteljska manufaktura. Sin tonac, tata igralec", napisao je glumac pored prve zajedničke fotke, čime je otkrio da on i sin rade skupa.

David je pozirao s mikrofonom i slušalicama, dok Janko nosi policijsku uniformu koja je odala da je fotka nastala na setu popularne humoristične serije Nove TV "Dar Mar".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

"...i jedna ozbiljna. Reda mora biti!", napisao je uz njihovu drugu zajedničku fotografiju koja je također snimljena na istom mjestu.

Fotke sa sinom oduševile su Jankove pratitelje koji se nisu mogli načuditi njihovoj sličnosti.

"Ko dva brata", "Sav si na maloga", "Sve se dičim što na tatu sličim", pisali su mu u komentarima, a objave su skupile i više od tri tisuće lajkova.

Podsjetimo, Janko je Davida dobio kada mu je bilo samo 18 godina, a zbog očinstva je gotovo preko noći morao odrasti.

"U tih devet mjeseci moraš se naučiti biti odgovorna osoba, ali stvarno je to dosta lijepo ispalo. Imam velikog sina koji je prepametan i prefin", pohvalio se ponosni tata jednom prilikom za showbuzz.hr.

Glumac svaki slobodni trenutak provodi sa sinom, a čini se da miljenik Hrvatica ima i dostojnog nasljednika.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Simona Gotovac (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Marko Grubnić, Aleksandra Grdić, Ante i Simona Gotovac (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL) Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima danas vodi miran obiteljski život, a u danima najveće slave tulumarila je gdje je stigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene