Baš na Valentinovo!

Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Charles Pearce Charles Pearce Goran Sebelic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 1 Charles Pearce i Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce +19 Ella Dvornik i Charles Pearce Galerija

Charles Pearce progovorio je na Instagramu o ljubavnoj priči s Ellom Dvornikom, točnije o njihovim počecima i kako su se upoznali.

Uskoro i službeno bivši suprug naše blogerice i influencerice Elle Dvornik, Charles Pearce iznenadio je svoje pratitelje na Instagramu objavom kojom se prisjetio početka njihove ljubavne priče i to baš na samo Valentinovo.

Naime, Charles je u pričama na svom profilu na Instagramu ispričao kako je i gdje je sve počelo između njega i Elle.

"Pronašao sam svoju ljubav u Kopenhagenu. Ili sam barem mislio tako. Naš prvi spoj u Kopenhagenu, listopada 2013. godine! Nekoliko mjeseci kasnije baš na ovaj dan, srce me vodilo u njezin klub s ogromnim buketom cvijeća. Rekao sam joj: Pođi sa mnom u London ili me nikad više nećeš vidjeti. Nekoliko dana kasnije uselila se kod mene u Londonu. Između onoga što je rečeno, a nije se stvarno mislilo i onoga što se mislilo, a nije se reklo - izgubljene su mnoge ljubavi. Nikada nemojte prestati sanjati i vjerovati. Sretno Valentinovo. Deset godina kasnije blagoslovljen sam s dvoje sjajne djece i jednom, vraški dobrom pričom! Čak i nakon svega još uvijek vjerujem u ljubav na prvi pogled, uvijek i zauvijek. Osim romantike i ljubavi malo je toga što u životu od nas izvlači najbolje! Budite iskreni, budite ljubav! Čekam vrijeme kada ću moći napisati sljedeće poglavlje u svoj uvijek i zauvijek životnoj ljubavnoj priči", zaključio je Charles.

Pogledaji ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 Celebrity Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik se oglasila nakon vijesti da je Charles tuži, evo što poručuje o odnosu s uskoro bivšim mužem: "Pustite nas da..."

Ella se oko cijele situacije samo jednom oglasila na Instagramu objasnivši:

"Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi", napisala je Ella tada u priči koju je objavila na Instagramu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Lana Gojak Bajt Jelena Perčin i Lana Gojak Bajt Jelena Perčin Jelena Perčin +25 Jelena Perčin Celebrity Jelena Perčin priznala zbog čega bi voljela da je sve troje djece rodila prije tridesete, ali i kako im je objasnila proces razvoda

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene