U pratnji odvjetnika

Ella i Charles sreli se na trećem ročištu u Puli, dok je ona bila nasmijana, on je na sve načine izbjegavao medije

Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 3 Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 1 Ella Dvornik - 7 Ella Dvornik - 6 +19 Ella Dvornik - 5 Galerija

Ella Dvornik i Charles Pearce stigli su na treće ročište u Puli, naša influencerica bila je dobrog raspoloženja u društvu svog odvjetnika.

Ella Dvornik i Charles Pearce stigli su na još jedno ročište na Općinskom sudu u Puli.

Influencerica je stigla u plavom kaputu i nasmijana te je kratko novinarima rekla dobro jutro.

I ona i Charles stigli su u pratnji svojih odvjetnika oko 9 sati ujutro, a on je pored okupljenih prošao bez komentara.

Ni Ella ni Charles ne žele ništa drugo komentirati o ovom slučaju jer je suđenje zatvoreno za javnost, a oko toga se digla velika pompa u medijima.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda.

Ella se oko cijele situacije samo jednom oglasila na Instagramu objasnivši:

"Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice 'iz izvora' i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi", napisala je Ella tada u priči koju je objavila na Instagramu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler Matthew Gray Gubler +12 Matthew Gray Gubler Celebrity Zgodni genijalac iz popularne krimi serije ljubio je jednu od najvećih glazbenih zvijezda, a danas svoj ljubavni život vješto skriva

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Darko Milinović Darko Milinović Darko Milinović - 3 Darko Milinović - 2 +25 Darko Milinović - 1 Celebrity Milinović objavio svoju fotku u kupaćim gaćama pa se usporedio s ministrom Habijanom, u ovu objavu ubacio je i Plenkovića!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene