Oduševila je obožavatelje

Prija u nikad provokativnijem izdanju na četvrtom koncertu u Osijeku, zna se i koliko košta papreno skup komplet koji je nosila!

Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 2 Borna Jaksic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Ana Bekuta - 3 Aleksandra Prijović i Ana Bekuta - 2 +20 Aleksandra Prijović i Ana Bekuta - 1 Galerija

Aleksandra Prijović je rasprodala ukupno pet koncerata u Gradskom vrtu Osijek, a sada je uspješno održala i četvrti.

Regionalna pjevačica Aleksandra Prijović održala je još jedan koncert u Osijeku za koji je spremila odličan repertoar pjesama, ali se i pojavila u nikad provokativnijem izdanju. 

Aleksandra je obukla tigrastu haljinu, koju je iskombinirala s rukavicama i čizmama preko koljena, a čini se da je ovaj outfit njezinim obožavateljima jedan od omiljenih.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 12 Celebrity U Prijinoj publici osvanuo je zanimljiv transparent, a kada je obukla majicu s dobro poznatim natpisom nastalo je ludilo!

Inače, ovaj komplet u animal printu je kreacija poznate marke "Dolce&Gabbana" te je za njega odvojila vrtoglavih 4000 eura, piše Blic.

Kako vam se sviđa Aleksandrin outfit?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Osim toga, Prija je u jednom trenutku dobila majicu od fanova iz publike, koju je odmah obukla i na kojoj su bili ispisani stihovi njezine pjesme, a ove večeri specijalna gošća na koncertu bila je pjevačica Ana Bekuta.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Prijović u poluprozirnom čipkastom kombinezonu započela i četvrti spektakl u Osijeku, a gestom prema nepoznatom dječaku sve je raznježila!

"Drago mi je što se namestilo tako da pjevam u tvom kraju. Ipak je važno da napravimo spektakl tamo gdje smo rasli, išli u školu. Pogledaj koliko te ljudi vole. Želim da te služi glas dugo, dugo", rekla je Ana, a onda je Aleksandra dodala:

"Nikada nisam mislila da ću dijeliti binu s Vama. Sanjarila sam o tome. Moja velika želja je bila da stojim pored žive legende. Sve vaše pjesme znam i ovo mi je velika čast."

Podsjetimo, pjevačica je odrasla u Belom Manastiru, koji je 30 kilometara od Osijeka, zbog čega je odlučila posjetiti rodnu kuću i prespavati u njoj.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Celebrity Majka Aleksandre Prijović bila je kraljica sevdaha u Slavoniji, a onda je preko noći nestala sa scene: "Boricu svi još s radošću pamte!"

"Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gdje sam otišla jeste moja kuća. Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, nitko mi nije vjerovao. Iskreno vjerujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živjela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, jako sam sretna", ponosno je istaknula Prija. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prometna nesreća Maje Bajamić - 1 Prometna nesreća Maje Bajamić Prometna nesreća Maje Bajamić - 2 Maja Bajamić +25 Maja Bajamić - 2 Celebrity Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 12 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i Ana Bekuta - 2 Aleksandra Prijović i Ana Bekuta - 3 +18 Aleksandra Prijović - 19 Celebrity U Prijinoj publici osvanuo je zanimljiv transparent, a kada je obukla majicu s dobro poznatim natpisom nastalo je ludilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene