Prekrasno!

Prijović u poluprozirnom čipkastom kombinezonu započela i četvrti spektakl u Osijeku, a gestom prema nepoznatom dječaku sve je raznježila!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Ivan Perić/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 11 Aleksandra Prijović - 8 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 9 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 1 +9 Aleksandra Prijović - 19 Galerija

Nakon dana pauze Aleksandra Prijović vratila se na pozornicu Gradskog vrta u Osijeku, na svoj četvrti rasprodani koncert po redu.

Aleksandra Prijović započela je četvrti po redu koncert u Osijeku na kojem se pojavila u zanosnoj kreaciji, noseći poluprozirni čipkasti kombinezon.

Koncert je ovaj put započela s pjesmama "Za nas kasno je" i "Od istoka do zapada", a publika je počela pjevati s njom u glas od prve riječi. Ubrzo nakon što se pojavila na pozornici dobila je poseban poklon, cvijeće kojim joj je iz publike mahao jedan maleni dječak, a ona mu je zauzvrat poslala poljubac.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Celebrity Majka Aleksandre Prijović bila je kraljica sevdaha u Slavoniji, a onda je preko noći nestala sa scene: "Boricu svi još s radošću pamte!"

Aleksandra je dosad održala tri koncerta u Osijeku, a regionalna je pjevačica publiku je na trećem iznenadila sa svojim, kako kaže, najdražim gostom - njezinom majkom. Aleksandrina mama Borka Mihajlović oduševila je tisuće ljudi na koncertu, a kasnije su i kružili komentari kako mnogi nisu znali da Borka fantastično pjeva.

No, neki su ipak prepoznali Bokicu koja je nekad bila zvijezda u Slavoniji i Baranji i jedna od najpopularnijih pjevačica na brojnim slavljima i zabavama.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Prijović se obratila gradonačelniku Zadra nakon nedavne pomutnje u medijima: ''Iako je rekao da ne sluša moju glazbu...''

Pred Aleksandrom je još jedan koncert od ukupno pet rasprodanih u Osijeku, a koji je na redu u nedjelju 18. veljače. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Roščić - 1 Ivana Roščić - 9 Ivana Roščić - 7 Ivana Roščić - 8 +21 Ivana Roščić - 6 Celebrity Iza naše lijepe glumice je težak period i borba za život: Klonila se javnosti, a sada je nakon dugo vremena snimljena na špici

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Ivanka Mazurkijević Ivanka Mazurkijević Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +27 Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Celebrity Naš miljenik žena osvanuo u važnoj ulozi na prosvjedu u Zagrebu pa poslao znakovitu poruku: "Ovo je najbolji poklon sinu za rođendan!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene