U najslađem društvu!

Iza naše lijepe glumice je težak period i borba za život: Klonila se javnosti, a sada je nakon dugo vremena snimljena na špici

Ivana Roščić Ivana Roščić Josip Moler/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Roščić - 1 Ivana Roščić - 9 Ivana Roščić - 7 Ivana Roščić - 8 Ivana Roščić - 6 Ivana Roščić - 5 Ivana Roščić - 1 In Magazin: Ivana Roščić - 3 Ivana Roščić - 7 Roko Sikavica, Ivana Roščić i Goran Bogdan - 6 +15 Roko Sikavica, Ivana Roščić, Kaja Sismanović i Goran Bogdan Galerija

Ivana Roščić prošetala je zagrebačkom špicom sa svojom kćeri Margitom.

Naša filmska i televizijska glumica Ivana Roščić prošetala je nakon dugo vremena zagrebačkom špicom i to u društvu malene kćeri Margite.

45-godišnja Ivana nosila je tamni kaput, veliku torbu s natpisom, a pogled je sakrila iza tamnih sunčanih naočala.

Pogledaji ovo Ivana Roščić Celebrity Naša lijepa glumica za rijetki izlazak odabrala je riskantni dekolte, a nakon dramatične borbe za život kloni se javnosti

Naša talentirana glumica je prije dvije godine završila na operaciji koja joj je spasila život, nakon što joj je prsnula anuerizma na mozgu. Dobitnica Zlatne arene od tada je prošla kroz dugi oporavak i sada se konačno vraća na posao u svoje matično kazalište Gavella, gdje će igrati u predstavi redatelja Saše Božića "Deca", rađenoj po nagrađenom djelu srpske autorice Milene Marković.

''Izlazak pred publiku aposlutno nije lagan, pogotovo premijera, generalna, i kad se skupi jako puno ljudi. Uvijek je to neka vrsta stresa barem za mene. I cijelo vrijeme si stavljam u glavu sasvim ti je dobro, dobro si, zdrava si'', izjavila je nedavno pred kamerama IN Magazina.

Pogledaji ovo Ivana Roščić Celebrity Naša lijepa glumica vraća se na scenu nakon dramatične borbe za život: "Moram priznati da sam mislila da ću se vratiti puno prije"

Ivana ni u jednom trenutku nije dvojila javno reći što joj se dogodilo.

''Znači prije dvije godine sam imala izljev krvi u mozak, prilikom prsnuća aneurizme, za koju nisam ni znala da ju imam, hitno sam operirana, oporavak iziskuje svoje. Znaš ja uvijek naglašavam da sam imala sreću, u tome svemu ali da je bio šok za mene za moju cijelu obitelj i prijatelje, apsolutno. I sami znamo koliko je važna prevencija i prepoznati simptome na vrijeme je ključno i bitno, ovo je isto vrsta moždanog udara. I upravo zato što ni sama nisam znala, prije sam odlučila javno progovoriti o tome, jer na taj način osvještavamo potencijalne rizike, simptome, i ako reagiramo na vrijeme spasiti bez većih posljedica'', zaključila je Ivana.

U svemu su joj velika podrška bili suprug Marko, obitelj i prijatelji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Oscar Conlon-Morrey i Ian McKellen - 2 Oscar Conlon-Morrey i Ian McKellen - 1 Oscar Conlon-Morrey i Ian McKellen - 3 Oscar Conlon-Morrey i Ian McKellen - 4 +8 Oscar Conlon-Morrey Celebrity Omiljeni Gandalf raskinuo ljubavnu vezu s 54 godine mlađim partnerom: "Kako se brzo zaljubi, tako se i odljubi"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Ivanka Mazurkijević Ivanka Mazurkijević Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +27 Janko Popović Volarić i David Rihtar Popović (Foto: Instagram) Celebrity Naš miljenik žena osvanuo u važnoj ulozi na prosvjedu u Zagrebu pa poslao znakovitu poruku: "Ovo je najbolji poklon sinu za rođendan!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene