Dugo je nije bilo

Naša lijepa glumica zablistala u haljini s prorezima i dekolteom u prvom izlasku nakon teškog perioda!

Ivana Roščić Ivana Roščić PR 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Roščić - 7 Ivana Roščić Ivana Roščić i Goran Bogdan Ivana Roščić i Kaja Sismanović Roko Sikavica, Ivana Roščić, Kaja Sismanović i Goran Bogdan Ivana Roščić i Goran Bogdan - 3 Ekipa filma Stric Goran Bogdan Ekipa filma Stric Ivana Roščić (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) +1 Ivana Roščić i Goran Bogdan (Foto: Press SFF, Aida Redžepagić) Galerija

Ivana Roščić se nakon dugo vremena pojavila u javnosti i to na Pula Film Festivalu, na kojem je prikazan njezin najnoviji film "Stric".

Naša filmska i kazališna glumica Ivana Roščić zablistala je na Pulskom filmskom festivalu na kojem se pojavila na projekciji filma "Stric" u kojoj igra glavnu žensku ulogu.

Pogledaj i ovo Premijera film Stric na Pula Film Festivalu - 6 Nešto drugačije Punokrvni triler mračne atmosfere šokirao je i iznenadio pulsku publiku, ovako nešto dugo nismo vidjeli!

43-godišnja glumica pažnju je plijenila u izazovnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak, a koje je s prednje strane imala i zanimljive izreze i prorez sa stražnje strane. Dobro raspoložena i uzbuđena zbog premijere pozirala je okupljenim fotografima, a društvo su joj pravili i kolege glumci.

Uz Ivanu u filmu glume Goran Bogdan, Roko Sikavica i legendarani Miki Manojlović, a ona nije krila sreću što je dobila priliku s njima surađivati.

"Mikija poznajem već dugi niz godina i susretali smo se na dva filma, međutim nismo imali nikakvih zajedničkih scena. Jako smo povezani, čujemo se barem jednom tjedno, rad na filmu nam je bio veliki užitak i takvi veliki glumci puno daju, puno primaš i onda i ti sam daješ i želiš dati još više", izjavila je Ivana za DNEVNIK.HR.

Film je poprilično mračan, no Ivana nam je otkrila kako je na setu prevladavala jedna sasvim drugačija atmosfera.

"Bilo nam je jako zabavno. Mi smo se toliko smijali, jer su to bile tako neke bizarne situacije u kojima se ne možeš ne smijati. Naravno, meni kao glumici koja igra majku nije bilo najjednostavnije, ali bilo je puno smijeha i puno ozbiljnosti kada je trebalo biti ozbiljno", otkrila je.

Ivana se prisjetila i svoje prve velike filmske uloge u filmu "Ta divna splitska noć" koji je premijeru također imao na Pulskom filmskom festivalu.

"Pamtimo to jako dobro i često dolazim u Pulu, bila sam i prije dvije godine s "Terezom 37" i s "Mare", evo me sada ponovno sa "Stricem" tako da se volim vraćati u Pulu. Za Pulu se vežu moji počeci. Ali uvijek imam tremu. Pulska publika je divna i vrlo je iskrena, tako da me zanima što će biti. Vjerujem da će biti zabavno do jednog trenutka, a onda više neće, tako je u filmu", prisjetila se.

Ivani je ovo bio prvi izlazak nakon dugo vremena, a u jednom od prijašnjih intervjua je priznala kako joj je doba karantene teško palo i da nije imala koncentracije za apsolutno ništa.

"Najveći izazov mi je bio stati ponovno na noge, nakon što sam zbog složene operacije koljena bila dva mjeseca na štakama, a pritom zbog karantene nisam mogla na fizikalnu terapiju", prisjetila se tada glumica.

No najteže je iza nje i kaže da se danas osjeća dobro i da je pronašla svoj mir.

"Trudim se biti dobro, trudim se razmišljati pozitivno. Tijelo i sve skupa treba svoje vrijeme, tako da si ga dajem, radim stvari koje me čine mirnom, opuštenom i ovo mi je zapravo prvi neki izlazak, a nakon premijere bježim u hotel, nema tuluma za mene", rekla nam je Ivana uoči premijere filma koji je itekako zaintrigirao pulsku publiku.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Roko Sikavica Roko Sikavica Roko Sikavica Roko Sikavica +11 Roko Sikavica Preporuke Našeg glumca zaustavljaju na ulici zbog hit-uloge, a ispričao nam je sve o bliskom susretu s Kolindinim osiguranjem!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Bogdan - 4 In Magazin: Goran Bogdan - 3 In Magazin: Goran Bogdan - 1 Goran Bogdan +15 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Preporuke Goran Bogdan nakon drastične transformacije uskoro se vraća na staro: ''Obožavateljice mi slabo prilaze, moram poraditi na tome''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene