odlučila progovoriti

Naša glumica o svojoj dramatičnoj borbi za život: "Suprug me nosio na rukama jer nisam mogla hodati"

Ivana Roščić - 2 Ivana Roščić - 2 Jurica Galoić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Roščić - 1 Ivana Roščić - 3 Ivana Roščić - 4 Ivana Roščić - 5 Ivana Roščić - 6 Ivana Roščić - 7 Miki Manojlović i Ivana Roščić Ivana Roščić - 7 Ivana Roščić Ivana Roščić i Goran Bogdan +9 Roko Sikavica, Ivana Roščić i Goran Bogdan - 6 Galerija

Ivana Roščić za Večernji list prepričala je svoju dramatičnu borbu za život koja se odvila u svibnju ove godine.

Glumica Ivana Roščić zvijezda je domaćeg božićnog trilera "Stric", prvijenca autorskog dvojca Andrije Mardešića i Davida Kapca koji u kina stiže 1. prosinca.

Pogledaj i ovo Ivana Roščić oporavila se Naša lijepa glumica vraća se na scenu nakon dramatične borbe za život: "Moram priznati da sam mislila da ću se vratiti puno prije"

Dva mjeseca uoči premijere filma u Puli, točnije u svibnju, Roščić je proživjela pravu dramu o kojoj je sada odlučila progovoriti za Večernji list.

"To jutro odvela sam djecu u vrtić, otišla u dućan, kihnula i kako sam kihnula tako me je stravična bol presjekla kroz glavu.", prisjetila se glumica koja je tada jedva uspjela doći do najbližeg kafića jer su joj ruke i noge počele otkazivati te se počela grčiti

"Dok sam čekala hitnu pomoć, došli su kolega Roko Sikavica i moj suprug Marko, a kad je došla hitna, liječnica je zaključila da imam napadaje panike, rekla mi je da mi je bolje da idem kući i dala mi dvije injekcije za smirenje. Suprug Marko nosio me na rukama jer nisam mogla hodati, i sreća da je bio priseban te zaključio da to nisu napadaji panike nego da mi doista nije dobro i da mi treba pomoć", ispričala je.

Njen suprug je zatim nazvao prijatelja doktora i opisao mu što joj se dogodilo nakon čega je po nju došla druga hitna pomoć, a u KBC Rebro ustanovili su da ima rupturu aneurizme i obilno krvarenje te je isti dan operirana.

"Da smo povjerovali u dijagnozu prve liječnice, više ne bih bila tu", istaknula je Ivana koja je odlučila javno izaći sa svojom pričom jer smatra da je bitno prepoznati simptome.

Ispričala je i kako je nakon izlaska iz bolnice imala intenzivne napadaje panike, koje prije toga nije iskusila, i da se još bori s raznoraznim strahovima zbog čega redovito ide na psihoterapiju, a kaže i da vidi pomak.

U svemu su joj velika podrška suprug Marko, obitelj i prijatelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić +25 Magdalena Keškić Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić - 1 Martina Tomčić - 2 Martina Tomčić - 3 Martina Tomčić +20 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić otvoreno progovorila o velikoj nepravdi: "Malo tko je o tome pričao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene