pozdravila ga iz osijeka

Prijović se obratila gradonačelniku Zadra nakon nedavne pomutnje u medijima: ''Iako je rekao da ne sluša moju glazbu...''

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Borna Jaksic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Dukić - 2 Branko Dukić - 3 Branko Dukić - 1 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 5 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 6 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 2 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 1 Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 3 +20 Aleksandra Prijović - 23 Galerija

Aleksandra Prijović se nakon prvog osječkog koncerta osvrnula na situaciju s njezinim zadarskim koncertom te pozdravila gradonačelnika Branka Dukića.

Aleksandra Prijović se nakon prvog osječkog koncerta osvrnula na situaciju s njezinim zadarskim koncertom.

Podsjetimo, Index je pisao da Branko Dukić nije dopustio koncert srpske zvijezde u tom gradu, no onda su u javnost procurile druge informacije.

"Koliko sam vidjela, nema zabrane. Pozdravljam gradonačelnika Zadra i iako je rekao da ne sluša moju glazbu, pozivam ga na koncert. Ako se predomisli, dobrodošao je na koncert", rekla je Aleksandra novinarima nakon koncerta.

Podsjetimo, Index je doznao da je Dukić odbio organizatore koncerta srpske zvijezde, a od povjerljivog izvora iz Zadra saznali smo da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić.

Dan nakon poslao je izjavu medijima u kojoj je rekao da protiv koncerta nema ništa.

"Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome", poručio je Dukić.

A onda se situacija nastavila razvijati te je direktor ŠC Višnjik otkrio da spremaju paket koncerata od čak 8 koncerata, a među kojima će biti i Prijovićkin.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Celebrity Kakvo iznenađenje! Aleksandra Prijović na pozornici zapjevala s mamom, poslušajte kako su zvučale!

Sinoć je u prepunom Gradskom vrtu u Osijeku održala treći od pet koncerata, a nakon dana odmora, nastupit će još 17. i 18. veljače.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Andrew Garfield - 10 Andrew Garfield - 1 Andrew Garfield - 9 Andrew Garfield - 7 +24 Andrew Garfield - 8 Nekad i sad Mnoge je šokirala informacija o godinama ovog glumca: ''Molim? Ja sam mislio da ima 20!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene