Ovo nitko nije očekivao!

Kakvo iznenađenje! Aleksandra Prijović na pozornici zapjevala s mamom, poslušajte kako su zvučale!

Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Ivan Peric / CROPIX 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Aleksandra Prijović i Rada Manojlović - 6 Aleksandra Prijović i Rada Manojlović - 5 Aleksandra Prijović i Rada Manojlović - 4 Aleksandra Prijović i Rada Manojlović - 3 +18 Aleksandra Prijović i Rada Manojlović - 2 Galerija

Nakon što se medijima proširio videozapis kako pjeva majka Aleksandre Prijović, sada je sa svojom kćeri izašla na pozornicu na trećoj večeri u Osijeku te su zajedno zapjevale.

Nakon Rade Manojlović, Aleksandra Prijović za svoje je goste imala još jedno veliko iznenađenje na trećoj večeri u Osijeku.

Naime, na pozornicu je s njom izašla mama Borka Mihajlović te su zajedno otpjevale pjesmu ''Ti mene ne voliš''.

''Mama je uvijek mama i hvala ti na svemu što si radila za mene'', rekla je Aleksandra.

Kako su zvučale, pogledajte OVDJE

Kako su zvučale mama i kći?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Nakon jučerašnjeg koncerta medijima se proširila snimka kako Borka pjeva Aleksandrinu pjesmu u backstageu, a Aleksandra je sada svima ispunila želju te su je čuli i uživo.

Borka, inače, pjeva sevdahe, a Osječani i stanovnici okolice pamte ju kao pjevačicu u mladim danima.

Aleksandra je inače odrasla i školovala se u Belom Manastiru pored Osijeka, a Borka i dalje živi u Hrvatskoj, gdje ju je nedavno srpski Papparazzo lov umalo i uhvatio kod kuće dok su tražili njihovu ulicu.
Susjedi kažu kako već neko vrijeme nisu vidjeli Aleksandru, ali su ponosni na nju. Jedna mještanka otkrila je da je pjevačica s njezinom kćeri igrala odbojku i da je oduvijek voljela pjevati. Jedan mještanin rekao je novinarskoj ekipi kako su se taman mimoišli s njezinom majkom Borkom, koja živi u toj kući.

Potom su susreli jednog mještanina koji je poznavao pokojnu Aleksandrinu baku Dragicu, koja je bila kafanska pjevačica, a taj se talent prenio i na kćer Borku i na unuku Aleksandru.

Inače, Aleksandrina majka Borka i otac Nedeljko rastali su se kad je Aleksandra imala samo tri godine, ali ostali su u dobrim odnosima.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Princ Harry i Meghan Markle - 12 Princ Harry i Meghan Markle - 8 +24 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Celebrity Harry i Meghan u prvom zajedničkom izlasku nakon novih šokantnih vijesti koje su priuštili kraljevskoj obitelji, nisu se doimali zabrinutima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 6 Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić i Kristina Krepela - 3 Marin Miletić i kćer Marta - 1 +25 Kristina Krepela i Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene