Blista!

Leonarda Lončar prvi put u javnosti nakon pomirbe s Bobanom, pohvalila se i friškim imidžem!

Leonarda Boban - 2 Leonarda Boban - 2 Ivana Grgic / CROPIX 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Boban - 4 Leonarda Boban - 1 Leonarda Boban - 3 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 2 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 1 Leonarda i Zvonimir Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban +13 Leonarda i Zvonimir Boban Galerija

Leonarda Lončar viđena je u javnosti prvi put otkako se proširila informacija da su se ona i Zvonimir Boban pomirili, evo gdje je viđena.

Leonarda Lončar izašla je u javnost prvi put nakon što se domaćim medijima prolomila vijest da su se ona i naš bivši nogometaš Zvonimir Boban pomirili.

Lončar su fotografi uhvatili na gastronomskom sajmu u Zagrebu koji se održavao ovih dana, a može se reći kako je Leonarda potpuno blistala od sreće.

Također, odmah je vidljiva i promjena koju je napravila, a to je njena frizura koju je skratila od zadnjeg puta kad je viđena u javnosti. 

Boban i Leonarda u prošlosti su bili jedan od omiljenih domaćih parova, a onda su 2021. godine šokirali javnost objavom da će živjeti odvojeno.

No, nakon 30 zajedničkih godina, čini se da nisu dugo izdržali jedno bez drugog.

"Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", potvrdila je Leonarda za Story.

Dok su bili razdvojeni, Leonarda je jednom prilikom progovorila o Zvonimiru za In magazin pa sve zbunila kad ga je nazvala mužem.

"Sa svojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče i s djecom...to smo sve skupa uklopili u jednu jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar!", rekla Leonarda koja je iznenadila činjenicom da bivšeg supruga Zvonimira i dalje zove muž.

"Da, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo skupa!", dodala je tada.

Zvonimir je u međuvremenu bio u vezi s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

Nakon rastave od Zvonimira, Leonarda se posvetila sebi i petero djece.

''Aktualna sam sama sebi momentalno i moja djeca, a ustvari radim na sebi da bih bila što bolja njima, evo tak'', iskreno je rekla Leonarda u IN magazinu.

Vratila se i svojem starom hobiju - izradi nakita.

Pogledaji ovo In Magazin: Leonarda Lončar - 4 inMagazin Leonarda Lončar vratila se najvećoj ljubavi: Njezina priča pobudila je veliko zanimanje, a i ona je priznala da joj nije svejedno!

''Osim što radim nakit, radim i jastuke, dekice, crtam pa sam mislila da bi bilo zgodno i moje printeve staviti na majice'', ispričala je Leonarda.
Podsjetimo, Leonarda i Zvone su prije prekida proveli zajedno 30 godina, a zajedno imaju petero djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput na Instagramu Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 1 Celebrity Majin Bloom naučio je nešto vrlo važno, ali greška koja mu se potkrala njene je pratitelje od srca nasmijala: ''Meni više ne treba kanal s komedijom…''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 +24 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 4 Celebrity Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene