Ovo je bilo neočekivano

Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

Keanu Reeves Keanu Reeves Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 4 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 3 Alexandra Grant i Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 6 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 +18 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Galerija

Jedan od najvećih svjetskih glumaca Keanu Reeves početkom ovog vikenda bio je u Hrvatskoj, evo gdje je viđen.

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca i filmskih zvijezda Keanu Reeves petak i subotu proveo je na Preluku u blizini Opatije, piše Novi List.

Na portalu su objavljene i fotografije slavnog glumca koji je pozirao s osobljem hotela Navis, a kako se navodi, glumac je oduševljen Kvarnerom i hotelom u kojemu je prespavao.

S Reevesom je bio i ugledni filmski producent Gard Hollinger s kojim je 2011. godine i osnovao američku tvrtku Arch Motorcycles. Navodi se da Reeves ovih dana zapravo boravi u Sloveniji i to zbog posla s motociklima.

Reeves je danas popodne otišao u Ljubljanu.

Podsjetimo, Reeves će ove godine još jednom doći u Lijepu našu i to u lipnju kad će sa svojim bendom nastupiti na INmusic festivalu.

Pogledaji ovo Keanu Reeves Celebrity Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Hrvatska je sve poznatija među slavnim svjetskim zvijezdama, a našu državu, većinom za ljetovanje, dosad su posjetila neka od najvećih imena poput Beyonce, Katy Perry, Jeffa Bezosa, Davida Beckhama i ostalih.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput na Instagramu Maja Šuput - 1 +24 Maja Šuput - 1 Celebrity Majin Bloom naučio je nešto vrlo važno, ali greška koja mu se potkrala njene je pratitelje od srca nasmijala: ''Meni više ne treba kanal s komedijom…''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Balmix - 1 Natalie Balmix - 2 Natalie Balmix - 2 Natalie Balmix - 1 +26 Natalie Balmix - 3 Celebrity Finalistica Dore uhvaćena je u šetnji Zagrebom uoči velikog dana, društvo joj je pravila jedna muška osoba kojoj puno duguje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene