vratila vjeru u ljubav

Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Keanu Reeves Keanu Reeves Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 6 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 +14 Keanu Reeves - 3 Galerija

Keanu Reeves prvi je put pokazao svoju nježnost na crvenom tepihu, a mnogi se sada pitaju tko je uopće njegova djevojka koja je uspjela rastopiti njegovo povrijeđeno srce.

Glumac Keanu Reeves sada je prvi put pokazao nježnost sa svojom djevojkom Alexandrom Grant na crvenom tepihu, a tim je postupkom iznenadio svoje fanove, koji od njega samozatajnog to nisu uopće očekivali. 

Pogledaj i ovo Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Slatkice! Prvi javni poljubac Keanua Reevesa i njegove partnerice, koja mu je zarobila srce poslije brojnih tragedija

Iako je poznat da poštuje žene, Reeves nikada javno nije pokazivao nježnosti s djevojkom, ali ovog puta izašli su iz svoje zone komfora te raznježili obožavatelje diljem svijeta. Međutim, sada opet sve zanima tko je njegova partnerica koja je uspjela izliječiti njegovo srce nakon teškog bola.

Keanu je izašao u javnost sa svojom djevojkom još 2019. godine.

Ona je umjetnica i filantropkinja iz Los Angelesa koja je izlagala svoja djela diljem svijeta.

Specifična ljepotica rođena u Ohiju radi bavi se umjetnošću otkako je 1994. diplomirala povijest i studijsku umjetnost na koledžu Swarthmore.

Poznata je po razmjeni s piscima kao izvorom inspiracije za svoje skulpture, slike, crteže i videoradove, a otuda i njezina suradnja s Keanuom, koji se uz glumu bavio i poezijom.

Iskoristila je svoj umjetnički talent kako bi 2008. osnovala filantropski projekt grantLOVE, koji proizvodi i prodaje originalna umjetnička djela i izdanja u korist umjetničkih projekata i umjetničkih neprofitnih organizacija.

Što se tiče partnerstva Alexandre i Keanua, njih dvoje imaju povijest koja seže godinama unazad, prvi su put zajedno surađivali na slikovnici za odrasle ''Oda sreći'' 2011. nakon što su se navodno upoznali 2009. godine.

Knjiga je bila uspješna i potaknula ih da zajedno naprave svoju drugu knjigu ''Sjene 2016. godine, a Grant je fotografirala Reevesa dok je snimao nastavak ''Johna Wicka''.

Govoreći o zajedničkom radu na njihovoj drugoj knjizi, Alexandra je za W Magazine rekla: ''Možemo provesti puno vremena raspravljajući. Možemo postati opsesivni.''

Knjiga ''Sjene'' sastavljena je od slika tamnih silueta Reevesa koje je snimila Grant i poezije koju je napisao glumac.

Alexandra je za LA Times rekla: ''Nitko se ne može kretati onako kako on može. On je stvarno ekstreman izvođač. To je veliki dio zašto su te slike tako zanimljive. Znao sam da ako pomaknem kameru dok zajedno plešemo, kao fotograf i subjekt, možemo stvoriti prekrasne optičke iluzije.''

Nadovezujući se na uspjeh svojih dviju knjiga, par je 2017. osnovao izdavačku tvrtku X Artists’ Books s fokusom na neobične suradnje i knjige kojima zapravo nije mjesto jer su između žanrova.

Keanu se pojavljuje i na raznim snimkama na Alexandrinu Instagramu, uključujući slatku fotografiju njih dvoje s omotanim rukama kako bi proslavili lansiranje ''Sjena'' 2016. godine.

Prije nego što su javno objavili svoju vezu, par je već bio slikan zajedno na reviji Saint Laurent Mens Spring Summer u Malibuu.

Unatoč ogromnoj podršci obožavatelja koji očajnički traže uvid u njegov život, Keanu je poznat po tome što intimne detalje drži u tajnosti, uglavnom se suzdržavajući od upuštanja u osobne detalje.

Ali ranije ove godine, Keanu je buknuo o svojoj slatkoj vezi s Alexandrom, opisujući njihov trenutak blaženstva.

Tijekom razgovora za People glumca su zamolili da imenuje svoj posljednji trenutak blaženstva, na što je on odgovorio: ''Prije nekoliko dana s mojom dušom. Bili smo u krevetu. Bili smo povezani.''

Dodao je: ''Smijali smo se i hihotali. Osjećam se odlično. Bilo je jako lijepo biti zajedno.''

Mnoge zanima hoće li par stati i pred oltar, ali o tome su vrlo zadržani u javnosti iako je prošle godine Keanu fotografiran dok izlazi iz jedne draguljarnice u Los Angelesu.

Alexandra je još 2020. progovorila za britanski Vogue o pronalasku ljubavi s Keanuom, no ostala je suzdržana kad se postavilo pitanje braka.

Stručno izbjegavajući pitanje na upit je li to nešto o čemu razmišlja, Alexandra je odgovorila:

''Ljubav na svim razinama vrlo je važna za moj identitet. Ne vjerujem da je izolacija put. Postoji razdoblje izolacije koje provodim kao slikar, ali duboko cijenim iskustvo veze.''

Inače, Keanu je prije Alexandre proživio tešku tragediju. 

Godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

Prvo im se 1999. rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a ishod ih je emocionalno uništio.

Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Belošević Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević +25 Ecija Belošević - 5 Celebrity Ecija Ivušić u toplesu poručila da ne odustaje od ovakvih fotografija, a odmah je reagirao njezin suprug!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +29 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll nakon kritičkih komentara nastavlja provocirati, sad je u prvi plan stavila potpuno gole grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene