zaljubljen preko ušiju!

Poznati dobrica teške prošlosti dugo nije izgledao sretnije, a za sve je zaslužna žena koju javnost nije baš najljepše prihvatila

Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Galerija

Keanu Reeves u rijetkom izlasku s djevojkom Alexandrom Grant nije skidao osmijeh lica, a preslatke fotografije para potvrđuju da su još zaljubljeni preko ušiju.

Miljenik publike, glumac Keanu Reeves (57), već je nekoliko godina u vezi s umjetnicom Alexandrom Grant (49), no tajanstveni par rijetko se zajedno pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Sada su napravili iznimku zbog humanitarne gala večeri koja se održala u Muzeju suvremene umjetnosti u Los Angelesu, a kada su se pojavili na crvenom tepihu, ukrali su svu pažnju.

Fotografije nasmiješenog i vidno zaljubljenog para brzo su obišle svijet i obradovale milijune obožavatelja glumca nikada nije izgledao sretnije.

Keanu jedva da je skretao pogled sa svoje djevojke koju nije ispuštao ni iz ruke, a nedavno je fotografiran u razgledavanju prstenja čime je potaknuo glasine o zarukama

Vezu s umjetnicom Alexandrom potvrdio je krajem 2019. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na jednom holivudskom događaju. Američki mediji tada su pisali kako je par zajedno već duže vremena, a upoznali su se preko posla i počeli se družiti te se iz prijateljstva rodila ljubav.

Naime, počeli su surađivati na knjizi fotografija "Ode to Happiness" 2011. godine i njome su ostvarili uspjeh, a 2016. godine odlučili su zajedno stvoriti novo djelo naziva "Shadows".

Reakcije javnosti na odabranicu holivudskog dobrice bile su podijeljene i mnogi su pisali pogrdne komentare na račun njezina sijede kose, do su drugi stali u obranu ženi koja je glumcu vratila vjeru u ljubav nakon teškog perioda.

Keanu godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

Prvo im se 1999. rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a ishod ih je emocionalno uništio.

Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći.

Život ga nije mazio ni u djetinjstvu. Imao je samo tri godine kada je otac napustio njega i njegove tri sestre te su ih odgajali baka i djed. Keanuova se majka posvetila svom ljubavnom životu, koji je bio prilično buran, pa se udavala i razvodila čak četiri puta.

Reeves je išao u tri različite srednje škole, no na kraju školu nije uspio završiti. Razlog su bili njegova borba s disleksijom i problematično ponašanje koje je uzrokovala njegova obiteljska situacija. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, no zbog ozljede je morao odustati od njega.

Ipak, zahvaljujući tome pronašao se u glumi. Proslavio se 90-ih filmovima među kojima su "Brzina" i "Matrix", a poznat je i kao veliki humanitarac koji većinu svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene