Slatkice!

Prvi javni poljubac Keanua Reevesa i njegove partnerice, koja mu je zarobila srce poslije brojnih tragedija

Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 6 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 +7 Keanu Reeves i Alexandra Grant Galerija

Nakon dugo vremena Keanu Reeves i njegova partnerica Alexandra Grant izmijenili su nježnosti na crvenom tepihu, a fotografija je brzo obišla svijet.

Poznati glumac Keanu Reeves već je godinama u vezi s partnericom Alexandrom Grant, a njihov je odnos na početku skrivao. U posljednje vrijeme Keanu sve češće izlazi s Grant te zajedno poziraju na crvenim tepisima, a sada je došao i trenutak da pred kamerama podijele nešto više.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

Iako su dosad samo pozirali jedno uz drugo, Keanu i Alexandra sada su izmijenili i mali poljubac koji su okupljeni fotografi odmah zabilježili, a fotografija tog rijetkog trenutka odmah je obišla svijet.

Alexandra je poput vile na crveni tepih stigla u dugoj lepršavoj crvenoj haljini, dok je Keanu bio pravi gospodin u crnom smokingu.

Dvojac je izgledao vrlo sretno i zadovoljno, a čini se da su se na taj postupak odlučili jer njihovi obožavatelji već mjesecima vole čitati sve o njihovoj ljubavnoj priči.

Vezu s umjetnicom Alexandrom potvrdio je krajem 2019. godine kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu na jednom holivudskom događaju. Američki mediji tada su pisali kako je par zajedno već duže vrijeme, a upoznali su se preko posla i počeli se družiti te se iz prijateljstva rodila ljubav.

Naime, počeli su surađivati na knjizi fotografija "Ode to Happiness" 2011. godine i njome su ostvarili uspjeh, a 2016. godine odlučili su zajedno stvoriti novo djelo naziva "Shadows".

Reakcije javnosti na odabranicu holivudskog dobrice bile su podijeljene i mnogi su pisali pogrdne komentare na račun njezin sijede kose, dok su drugi stali u obranu ženi koja je glumcu vratila vjeru u ljubav nakon teškog perioda koji je proživio nakon što mu je preminula prva beba i partnerica.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson - 5 Jack Nicholson - 4 Jack Nicholson - 3 Jack Nicholson - 2 +9 Jack Nicholson Celebrity Pogledajte kako Jack Nicholson izgleda nakon što se gotovo dvije godine nije pojavio u javnosti, odbija napustiti svoj dom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda +2 Bridget Fonda Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene