Čista ljubav

Neki dušebrižnici govorili su joj da je prestara za ovog šarmera, a on je prije nje čak deset godina bio sam!

Keanu Reeves i Alexandra Grant Keanu Reeves i Alexandra Grant Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Keanu Reeves Keanu Reeves Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant Galerija

Keanu Reeves i Alexandra Grant snimljeni su nakon dugo vremena u romantičnom izlasku u New Yorku, a čini se da im ni objektivi kamera nisu zasmetali.

Holivudski glumac Keanu Reeves i njegova djevojka Alexandra Grant snimljeni su u rijetkom zajedničkom izlasku u New Yorku, i to nakon što je on doputovao iz Londona u kojem snima jedan dokumentarni film.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves vratila vjeru u ljubav Tko je žena koja je ukrala srce Keanuu Reevesu? Drugačija je od svih holivudskih žena, a on ne skida osmijeh pored nje

57-godišnja zvijezda Matrixa i 49-godišnja Alexandra šetali su ulicama držeći se za ruke, a na kraju su završili na romantičnoj večeri u jednom od tamošnjih restorana.

Keanu se dotjerao za izlazak, noseći tamnoplavo odijelo preko crne majice kratkih rukava, zajedno s parom smeđih čizama, a Alexandra je pažnju plijenila u ružičastim hlačama i crnoj majici bez rukava. Par je primijetio paparazze koji su ih pratili u stopu, no čini se da im to nije nimalo zasmetalo, čak su im se i nasmiješili.

Keanu i Alexandra godinama su bili dobri prijatelji i suradnici prije nego što su se upustili u ljubavnu vezu, koju su potvrdili 2019. godine, i to nakon što su je neko vrijeme tajili od javnosti. Za Keanua to nije bilo nimalo iznenađujuće s obzirom na to da je obično bio tajanstven oko svog ljubavnog života, a prije veze s Alexandrom bio je čak deset godina sam.

Alexandra je u jednom od intervjua za magazin Vogue istaknula kako su je fascinirale reakcije okoline nakon što se pročulo za njezinu vezu sa slavnim glumcem i dodala kako su obožavatelji bili oduševljeni što je s njom, a ne nekom mlađom manekenkom ili glumicom. No, priznala je kako je bilo i komentara da je prestara za njega zbog svojeg izgleda, koji je neke zbunio, unatoč činjenici da je on zapravo devet godina stariji od nje.

"Ja sam visoka žena s bijelom kosom. Da sam se htjela uklopiti u neke stereotipe poput Kim Kardashian, operacijom bih skratila noge", našalila se bila Alexandra.

Prije nego što je s njom pronašao sreću, Keanu godinama nije bio u vezi zbog tragedije koju je doživio 90-ih godina, kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha. Prvo im se 1999. godine rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, nakon što je Jennifer u osmom mjesecu trudnoće morala ići na preuranjeni porođaj, a to ih je emocionalno uništilo. Dvije godine nakon toga Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u teškoj automobilskoj nesreći.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 2 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić - 3 Ella Dvornik +10 Ella Dvornik - 1 Celebrity Opasna haljina Ivane Mišerić sve je podsjetila na onu nedavnu od Elle Dvornik, bit će vam jasno zašto kad je vidite!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom Danijela Martinović Danijela Martinović +18 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović o novoj važnoj osobi u svojem životu: "Odmah sam znala da se dogodilo nešto posebno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene