ne krije oduševljenje

Danijela Martinović o novoj važnoj osobi u svojem životu: "Odmah sam znala da se dogodilo nešto posebno"

Danijela Martinović Danijela Martinović Miroslav Lelas/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 +12 Danijela Martinović Galerija

Danijela Martinović na ovogodišnjem Splitskom festivalu predstavila se s pjesmom "Fortunata" čija je autorica Lea Dekleva, a pjevačica je oduševljena njihovom prvom suradnjom.

Pjevačica Danijela Martinović vratila se na Splitski festival nakon dugih sedam godina s pjesmom "Fortunata" za koju je osvojila treću nagradu publike.

Pogledaj i ovo Splitski festival - 5 Taj splitski šušur! Tko je na Splitskom festivalu pio samo vodu, tko je veliki povratnik festivala te tko se sve okitio nagradama?

Autorica pjesme je Lea Dekleva, kojoj je ovo bila prva suradnja s Danijelom.

"Ona je sad postala dio moje producentske ekipe i zapravo smo radili na nekim drugim pjesmama i onda je ona poslala ovu, i onda smo i ona i ja rekle da je to pjesma koja mora biti izvedena na Splitskom festivalu", ispričala je Danijela z DNEVNIK.HR.

Prisjetila se i kako je reagirala kada joj je Lea prvi put izvela pjesmu na klaviru.

"S prvim taktovima koje sam čula znala sam da se dogodilo nešto posebno, meni je zaista zazvučala kao molitva, a nakon toga sam se jako ugodno iznenadila kad sam vidjela u komentarima da je i ljudi tako doživljavaju. Ja mislim da nema ničeg ljepšeg nego kad kroz pjesmu poneseš jedan osjećaj molitve, ja mislim da ne postoji više", naglasila je, a objasnila nam je i zašto je tako dugo nije bilo na Splitskom festivalu.

"Zato što nisam imala pjesmu za koju sam vjerovala da treba i može biti ovdje izvedena", kazala je Danijela.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

Za nastup je odabrala i haljinu s motivima Splita koji su posebni po tome što su njoj osobno jako bitni.

"Stara muzička škola, stara zgrada Prime u kojoj sam potrošila svoj prvi honorar od pjevanja, umjetnička škola, Prokurative..." neki su od uspomena koje je zabilježila na haljini.

Danijelu je na festivalu podržala i njezina sestra Izabela, koja je također pjevačica, a iz prvog reda je sve pratila i njezina majka.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +1 Marko Perković Thompson Celebrity Sinu Marka Perkovića Thompsona pozlilo u Splitu, u teškom je stanju prebačen u Zagreb

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +8 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene