Danijela Martinović na ovogodišnjem Splitskom festivalu predstavila se s pjesmom "Fortunata" čija je autorica Lea Dekleva, a pjevačica je oduševljena njihovom prvom suradnjom.

Galerija Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom Danijela Martinović +26 Danijela Martinović

Pjevačica Danijela Martinović vratila se na Splitski festival nakon dugih sedam godina s pjesmom "Fortunata" za koju je osvojila treću nagradu publike.

Vezani članci Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović otkriva nepoznate detalje iz svog života: ''Svijet i javnost su vidjeli nešto sasvim drugo'' Danijela Martinović Danijela Martinović otkrila kako je njena majka reagirala na lijepu vijest: ''Je l' stvarno?''

Autorica pjesme je Lea Dekleva, kojoj je ovo bila prva suradnja s Danijelom.

"Ona je sad postala dio moje producentske ekipe i zapravo smo radili na nekim drugim pjesmama i onda je ona poslala ovu, i onda smo i ona i ja rekle da je to pjesma koja mora biti izvedena na Splitskom festivalu", ispričala je Danijela z DNEVNIK.HR.

Prisjetila se i kako je reagirala kada joj je Lea prvi put izvela pjesmu na klaviru.

"S prvim taktovima koje sam čula znala sam da se dogodilo nešto posebno, meni je zaista zazvučala kao molitva, a nakon toga sam se jako ugodno iznenadila kad sam vidjela u komentarima da je i ljudi tako doživljavaju. Ja mislim da nema ničeg ljepšeg nego kad kroz pjesmu poneseš jedan osjećaj molitve, ja mislim da ne postoji više", naglasila je, a objasnila nam je i zašto je tako dugo nije bilo na Splitskom festivalu.

"Zato što nisam imala pjesmu za koju sam vjerovala da treba i može biti ovdje izvedena", kazala je Danijela.

Za nastup je odabrala i haljinu s motivima Splita koji su posebni po tome što su njoj osobno jako bitni.

"Stara muzička škola, stara zgrada Prime u kojoj sam potrošila svoj prvi honorar od pjevanja, umjetnička škola, Prokurative..." neki su od uspomena koje je zabilježila na haljini.

Danijelu je na festivalu podržala i njezina sestra Izabela, koja je također pjevačica, a iz prvog reda je sve pratila i njezina majka.

Sinu Marka Perkovića Thompsona pozlilo u Splitu, u teškom je stanju prebačen u Zagreb Simona Mijoković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson +12 Marko Perković Thompson i supruga Sandra - 1

Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti! Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 +26 Lana Jurčević - 1

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju