Nije dobro

Sinu Marka Perkovića Thompsona pozlilo u Splitu, u teškom je stanju prebačen u Zagreb

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Dusko Jaramaz/Pixsell 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Sin Marka Perkovića Thompsona doživio je srčano zatajenje i prema pisanju Slobodne Dalmacije, trenutačno se nalazi u teškom stanju u bolnici.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, sin pjevača Marka Perkovića Thompsona, Ante Perković doživio je srčano zatajenje i trenutačno se nalazi u bolnici u teškom stanju.

Pogledaj i ovo Marko Perković Thompson poslije teškog perioda Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

17-godišnjem Anti navodno je pozlilo u Splitu, gdje je brzo reagirala hitna pomoć, a odakle je prevezen u jednu zagrebačku bolnicu i stanje mu je navodno teško, piše Slobodna Dalmacija

Na društvenim se mrežama proširila i molitva, a na svojem ju je profilu na Facebooku podijelila i Simona Mijoković.

"Dragi ljudi, molim vas od srca za molitvu za dječaka Antu, sina MP Thompsona. Gospodine zazivamo tvoje milosrđe i tvoje ozdravljenje. Gospodine onaj koga ljubiš treba te", napisala je Simona, a u komentarima i molitvi pridružili su joj se brojni pratitelji i prijatelji.

Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković dijele blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +8 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene