Slika i priilika

Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 5 Goran Stanzl/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 4 +2 In Magazin: Lana Jurčević - 4 Galerija

Lana Jurčević pojavila se na otvorenju izložbe svoje tete Dženise Pecotić u Galeriji Kranjčar, a tamo joj se pridružila i njezina mama Esma Karaselimović, čiju je fotografiju objavila na Instagramu.

Pjevačica Lana Jurčević nije propustila otvorenje izložbe "Dženin kabinet čuda" u Galeriji Kranjčar povodom 40 godina rada njezine tete Dženise Pecotić.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević "Sretna mama, sretna beba" Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

Za ovu je prigodu odabrala elegantno crno izdanje s košuljom koju je zavezala u struku i hlačama s resicama, a fotografima je pozirala nasmijana od uha do uha.

Na izložbi joj se pridružila i mama Esma koju nemamo često priliku vidjeti.

Lana je fotku mame i tete objavila u svojim pričama na Instagramu, a možete je pogledati u galeriji.

"Odrasla sam u kazalištu gledajući sve njene kostime za balet, opere... Nisam htjela jesti kao klinka i baka me uvijek šopala za vrijeme predstava... Uvijek sam bila u čudu s otvorenim ustima i baka bi ugurala sve pite i svu hranu meni u usta i švercala to u torbi", također je napisala u pričama na Instagramu, a pokazala je postav na izložbi koji je posvećen njezinoj baki.

Lana je jednom prilikom podijelila i majčinu fotografiju iz mladosti na kojoj je pozirala s legendarnim Seanom Conneryjem, a tamo se jasno vidi da je pjevačica od nje naslijedila ljepotu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum - 3 Hanka Paldum - 1 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum - 4 +24 Hanka Paldum - 5 Celebrity Hanka Paldum prvi put pokazala lijepu kćer, koja se ne voli eksponirati: "Nije ju bilo lako uvjeriti"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves Keanu Reeves Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 +3 Keanu Reeves - 2 Celebrity Pogledajte potez omiljenog glumca o kojem svi pričaju, rijetki bi se ponijeli kao on: "Trebamo više takvih"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene