opet zajedno!

Ljubavna priča Leonarde i Zvonimira Bobana započela je davne 1989. godine, ona je zbog njega napustila karijeru: "Ja sam već tada htjela..."

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 2 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 2 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 1 In Magazin: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar - 1 In Magazin: Leonarda Lončar - 1 In Magazin: Leonarda Lončar - 2 In Magazin: Zvonimir Boban Leonarda i Zvonimir Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban +14 Zvonimir i Leonarda Boban Galerija

Nakon gotovo tri godine razdvojenosti, Leonarda i Zvonimir Boban ponovno su zajedno. Vijest je potvrdila i Leonarda, a u idućim minutama prisjetit ćemo se njihove ljubavne priče.

 

"Istina je, opet smo zajedno i jako sretni." Tim riječima Leonarda Boban časopisu Story potvrdila je da su ona i Zvonimir ponovno zajedno.

Par se razdvojio prije tri godine. No još u listopadu za naše iznenađenje dizajnerica je o Zvoni pričala kao o svom suprugu.

"Čekajte, i dalje ga zovete muž?" upitao ju je novinar IN magazina kad je Zvonu nazvala mužem.

"Da, i on mene ženom! Nije li to je divno, 33 godine smo skupa!" odgovorila je tada kroz smijeh.

Može se naslutiti da su već tada bili zajedno.

Pogledaji ovo Leonarda i Zvonimr Boban Celebrity Pomirili su se Leonarda i Zvonimir Boban: "Istina je, opet smo zajedno, jako smo sretni!"

Njihova ljubavna priča započela je davne 1989. godine, kada su se upoznali u jednom zagrebačkom butiku u kojem je Leonarda radila. Njoj je tada bilo 18 godina, a Zvoni 20 i bio je perspektivni nogometaš zagrebačkog Dinama.
Krajem 1993. godine vjenčali su se pred matičarem u Milanu, a veliko crkveno vjenčanje priredili su 11. lipnja 1994. godine u crkvi Svetog Marka u Zagrebu. Leonarda se nakon udaje povukla iz manekenstva, kako bi sa suprugom mogla otići u Italiju, gdje je on igrao za klub Milan.

"Ja sam tada, kad smo mi tek počeli živjeti u Milanu, htjela da mi ostanemo u Milanu. Zvonko je rekao ne, Hrvatska, patrija, vraćamo se natrag u Zagreb. Da, ja sam htjela već tada ostat u Milanu", ispričala je Leonarda. .

Tijekom braka dobili su petero djece. Par je prvo posvojio Mariju, potom Gabrijela, a onda i Martu i Rafaela. A onda je u 41. godini Leonarda na svijet donijela Ružu.

Leonarda je jednom prilikom otkrila kakva je kao majka.

"Ja sam ti tipična ona kvočka koja raširim krila i samo da su mi svi ispod da mi ih nitko ne dira ni slučajno. Jako sam blaga i puno puno pričam. Mislim da bi rađe oni htjeli koji puta da zveknem samo da prestanem pričat. Ja bih sve objasnila, pojasnila i onda tražim od njih rezultat da li su shvatili sve to. Ja sam više mama koja priča i koja je uvijek tu i pokazujem kroz sebe taj svoj odgoj i kakvi oni trebaju biti danas sutra i sa svojom djecom i kakvi trebaju biti sa prijateljima, i jedni prema drugima kao braća, ipak ih je petero. Tako da moraju poštivati jedni druge", rekla je te je potvrdila i da joj se djeca povjeravaju.
"Povjere mi se, naravno. Ne tražim... Imaju svoju intimu i apsolutno poštujem, ali pitam ih kako je bilo vani, s kim su bili, šta su radili i tako. Onako sam na pol - mama i frendica!" ispričala je.

Evo i kako je prošle godine odgovorila na pitanje u kakvom je odnosu s ocem svoje djece, Zvonimirom.

"S mojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče i sa djecom...to smo sve skupa uklopili u jednu jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar!" istaknula je.

2021. šokirali su javnost obaviješću da više nisu zajedno.

"32 godine smo bili skupa. I nakon 32 godine svatko svojim putem. Prvo sam ja patila za njim. Onda on, nije patio. Ustvari kako da kažem. Ja sam preveć tražila od njega u početku, on je poslije tražio od mene. Puklo je ne radi treće osobe, nego radi treće stvari", ispričala je tada Leonarda.

Jednom prilikom Leonarda je rekla kako je njihova ljubav jedna od onih koje nikada ne prolaze, a ova vijest najbolja je potvrda toga.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene