ima veliku podršku

Leonarda Lončar vratila se najvećoj ljubavi: Njezina priča pobudila je veliko zanimanje, a i ona je priznala da joj nije svejedno!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Leonarda Lončar - 1 In Magazin: Leonarda Lončar - 2 In Magazin: Leonarda Lončar - 3 In Magazin: Leonarda Lončar - 4 In Magazin: Leonarda Lončar - 5 In Magazin: Leonarda Lončar - 6 In Magazin: Leonarda Lončar - 7 Leonarda Lončar Leonarda Lončar Leonarda Lončar i Josipa Pavičić +0 Leonarda Lončar Galerija

Predstavljanje kolekcije koja nosi potpis Leonarde Lončar pobudilo je veliko zanimanje, osobito među ljepšim spolom, pa se sve pretvorilo u pravo žensko modno druženje. Što od njezine modne priče možemo očekivati u budućnosti, doznala je ekipa In magazina!

Originalna, ležerna, posebna i u prvom redu uvijek svoja. Stil Leonarde Lončar oduvijek je oduševljavao kao i njezine kreacije. Otkada je zatvorila vrata svog zagrebačkog butiquea mnogima su nedostajali njezini ženstveni modeli.

Pogledaj i ovo In Magazin_ Zlatna igla ''joj grozno je...'' Leonardu Lončar ni gips na nozi nije spriječio da dođe na veliki događaj u Zagrebu, evo što joj se dogodilo!

''Nakon 12 godina krenula sam ispočetka, imala sam tremu. Djeca su jako pononsa'', otkrila je Leonarda. 

Matija Vuica presretna je jer se Leonarda vratila svom poslu koji radi odlično. 

''Nadam se samo da je ovo tek početak svega što nam može pružiti i baš mi je nekako srce ispunjeno otkad sam čula da će se ponovno vratiti. Vidim puno lijepih stvari, falila je sve ove godine'', zaključila je Matija. 

''Presretna sam jer je Leonarda iznimno kreativna, puna ideja, žena sa stilom, uvijek nas je i prije znala oduševiti svojim inovacijama i svojim kreacijama'', govori Marija Husar. 

U kolekciji koju je predstavila postavila si je i neke nove izazove.

''Osim što radim nakit, radim i jastuke, dekice, crtam pa sam mislila da bi bilo zgodno i moje printeve staviti na majice'', dodala je Leonarda. 

Da je njezino srce veliko dokaz je da je i sav prihod od prvog dana prodaje otišao za jednu obitelj u potrebi. A što se tiče dizajna, očigledno Lea nije izgubila ono najvažnije, po čemu je njezin dizajn oduvijek bio prepoznatljiv - razigranost.

''I dalje ću ići u unikatnom smjeru, oslonit ću se i na unutarnje uređenje, a možete očekivati i neku reviju'', rekla je.

Moramo priznati - jedva čekamo!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene