zanimljiva kombinacija

Pogledajte zašto su svi gledali u stopala ove poznate Hrvatice, koja je nakon nesretnog događaja baš zaredala izlaske!

Leonarda Lončar Leonarda Lončar Matija Habljak/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar Leonarda Lončar Leonarda Lončar Leonarda Lončar - 1 Leonarda Lončar - 2 Leonarda Lončar - 3 In Magazin: Leonarda Lončar - 1 In Magazin: Leonarda Lončar - 2 In Magazin: Leonarda Lončar - 7 Leonarda Lončar +3 Leonarda Lončar Galerija

Leonarda Lončar pojavila se na jednom događaju u Zagrebu s jednim stopalom u gipsu, dok je na drugu obula štikle.

Leonarda Lončar, dizajnerica i bivša supruga Zvonimira Bobana, dugo se noje pojavljivala u javnosti, a ovih dana je zaredala izlaske, unatoč ozljedi.

Dan nakon što je bila na manifestaciji Zlatna igla, pojavila se na Pink life partyju u hotelu Esplanade, gdje zbog jednog detalja nije mogla proći neopaženo.

Leonarda je nosila bijelu košulju, baršunasti sako i traperice te cipele s visokom petom, no samo na jednoj nozi, jer joj je druga u gipsu.

"Joj izokrenula sam stopalo, grozno je, sve je zapudrano od tog gipsa, grozno izgleda. A djeca su mi se potpisala na njega", ispričala je Leonarda u In Magazinu.

Ni noga u gipsu nije skinula osmijeh s lica. Evo što joj daje motivaciju i energiju da ide dalje otvorenog srca.

"Kompletno život, evo zahvalna sam svaki dan na životu, i prije spavanja se zahvalim jer je dan tako lijepo prošao, i ujutro kad se probudim mislim si, daj Bože da bude opet isti takav, djeca me hrane ljepotom, moji prijatelji, sve što mi je drago, sve što volim oko mene, sve mi to daje ljepotu", poručila je.

Leonarda je braku s umirovljenim nogometašem provela je 28 godina i još četiri u vezi, a za njihov razvod doznalo se u svibnju 2021. godine. Bivši supružnici zajedno imaju petero djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 9 +29 Jelena Karleuša - 10 Celebrity Karleuša izvela seksi ples u badiću koji jedva prekrio najintimnije dijelove tijela: "Ja da izgledam kao ti ja bi hodala gola svuda!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Srpska žena senzacija ruši rekorde i u Sarajevu, ovo se u Bosni i Hercegovini dogodilo prvi put: ''Pa dobro, ženo, što ti radiš? Možeš prijeći na stadione!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene