''joj grozno je...''

Leonardu Lončar ni gips na nozi nije spriječio da dođe na veliki događaj u Zagrebu, evo što joj se dogodilo!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin_ Zlatna igla - 6 In Magazin_ Zlatna igla - 1 In Magazin_ Zlatna igla - 2 In Magazin_ Zlatna igla - 3 In Magazin_ Zlatna igla - 4 In Magazin_ Zlatna igla - 5 In Magazin_ Zlatna igla - 7 Leonarda Lončar In Magazin: Leonarda Lončar - 1 In Magazin: Leonarda Lončar - 2 +8 In Magazin: Leonarda Lončar - 3 Galerija

Zlatko Mateša i trideset godina mlađa djevojka Blanka Kačer u jednom od prvih zajedničkih javnih izlazaka podržali su zagrebačke obrtnike. Zlatna igla, s godinama u kojima se suočavamo s nestankom starih obrta, ima sve veće značenje, a to očito prepoznaju i zvijezde. Tako Leonardu Lončar nije spriječio ni gips, a kako ga je ''zaradila'', otkrila je Ani Veli za In magazin.

U jednom od prvih javnih pojavljivanja zgodna sveučilišna profesorica i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora nisu propustili podržati Zlatnu iglu.

''Čestitam udruzi zagrebačkih obrtnika na održavanju te prekrasne tradicije i na tom da se pokaže da je Zagreb modni centar i da se ima što vidjeti, kakve lijepe stvari one rade. Imamo dobre brendove u Hrvatskoj i trebamo biti ponosni i uživati u tome'', zaključio je Zlatko Mateša. 

Dobro raspoloženoj Leonardi Lončar, koja je sa šesnaest godina nosila obrtničke revije, ni noga u gipsu nije skinula osmijeh s lica. Evo što joj daje motivaciju i energiju da ide dalje otvorenog srca.

''Kompletno život, evo zahvalna sam svaki dan na životu, i prije spavanja se zahvalim jer je dan tako lijepo prošaoi, i ujutro kad se probudim mislim si, daj Bože da bude opet isti takav, djeca me hrane ljepotom, moji prijatelji, sve što mi je drago, sve što volim oko mene, sve mi to daje ljepotu'', zaključila je, a objasnila je i što se dogodilo s nogom koja joj je u gipsu. 

''Joj izokrenula sam stopalo, grozno je, sve je zapudrano od tog gipsa,grozno izgleda. A djeca su mi se potpisala na njega'', ispričala je Leonarda. 

Poput Leine djece, kreativnosti nije nedostajalo ni obrnicima i dizajnerima.

''Ovog puta nema boje, klasična je denim boja, ali sam s izbjeljivačem oslikavao traper, prepoznatljiva moja geometrija, prugice, točkice'', objasnio je Zoran Aragović. 

''Neki lajtmotiv moment otrovne prirode, latice, cvijeće, ali na neki čudan taj zimski, otrovni neobičan način'', objasnio je svoj rad modni dizajner Ivan Alduk. 

A mogu li se hrvatski obrtnici i dizajneri svrstati uz bok svjetskih?

''Naravno da mogu, čak sam čuo i kompliment ovom mom stajlingu da mogu sjediti uz Cher na tjednu mode u Parizu'', otkrio je Ivan Tešija.

A možemo li očekivati da Leonarda Lončar jednog dana pokaže kolekciju na Zlatnoj igli ili negdje drugdje?

''Pitaj me kad ću ponovno početi kuhati čušpajze, kad ću raditi bižuteriju, kad bum haljine, momentalno sam samo mama i domaćica, više sam njima potrebna sad u ovoj fazi izlaska iz puberteta više nego kad su bili djeca, tako da momentalno sam samo mama'', zaključila je Leonarda. 

Uostalom, nema te uloge koja može doći ni blizu onoj mame pune ljubavi svojoj djeci.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri Damir Tomljanović sa suprugom Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri +26 Damir Tomljanović Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga najiskusnijeg člana žirija MasterChefa, rijetko je pokazuje, no poznato je čime je izluđuje!  

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 +28 Aleksandra Prijović Zanimljivosti Ovo je pjesma srpske folk-zvijezde koja u rasprodanim arenama izazove najveću reakciju i s njom je svi pjevaju u isti glas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene