U braku su 15 godina

Pogledajte kako izgleda supruga najiskusnijeg člana žirija MasterChefa, rijetko je pokazuje, no poznato je čime je izluđuje!

Damir Tomljanović Damir Tomljanović Vedran Peteh/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri Damir Tomljanović sa suprugom Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri Damir Tomljanović sa suprugom i kćeri Damir Tomljanović Damir Tomljanović - 2 Damir Tomljanović - 2 Damir Tomljanović - 3 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 2 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 3 +20 Damir Tomljanović Galerija

Damir Tomljanović svoju obitelj drži podalje od očiju javnosti, no ipak je objavio nekoliko fotografija sa suprugom i kćeri.

Mnogima omiljeni i definitivno najiskusniji član žirija showa MasterChef, chef Damir Tomljanović (45), već 15 godina u sretnom je braku sa suprugom Marijom, s kojom ima i kćer Leonu.

Obitelj drži podalje od očiju javnosti, no nekoliko je puta ipak napravio iznimku i na svojem profilu na Instagramu objavio fotografije na kojima pozira sa suprugom i kćeri, a možete ih pogledati u našoj galeriji.

Poznato je i da je Damir suprugu upoznao u Zadru, a jednom prilikom je otkrio i čime je izluđuje.

"Moja je teorija kuhanja doma je da ja kuham pola sata. Ja što god napravim odradim u pola sata, što moju ženu jako često izludi, zato što ona kuha dva-tri sata. I onda kaže daj molim te odradi nešto i onda ja sve završim u 30 minuta. Moj aktivni rad je maksimalno 30 minuta. I onda ti ostatak igram igrice na kompjuteru ili na playstationu. Ili se vratim nazad spavat, čak sam i to uspio nekoliko puta", ispričao je Damir u In Magazinu.

Priznao i da kod kuće češće kuha njegova supruga.

"Ne pokazujem supruzi jela. Ono što doma jedemo to je domaća hrana i ona to jako dobro zna kuhati, možda čak i bolje nego ja", rekao je Damir za naš portal.

Tada nam je otkrio i kako najradije provodi slobodno vrijeme, kojega nema baš puno, jer osim što radi kao kuhar i žirira u MasterChefu, Damir je i profesor na zagrebačkom veleučilištu.

"Slobodno vrijeme provodim čim više vremena sa svojom Leonom, a tada je u pitanju odlazak u kino, nekakva šetnja ili nekakvo igranje igrica doma zajedno. Ako ostane nešto slobodnog vremena i za mene, onda to provedem s prijateljima i nastojim otići koji puta na more – lovit ribu ili lignje. Nije bitno nešto uloviti nego biti na moru i naći malo mira", ispričao nam je Damir.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 4 +28 Aleksandra Prijović Zanimljivosti Ovo je pjesma srpske folk-zvijezde koja u rasprodanim arenama izazove najveću reakciju i s njom je svi pjevaju u isti glas!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić Ana Bučević i Marko Nikolić +12 Anđa Marić, Marko Nikolić, Ana Bučević Celebrity Splitska motivacijska govornica pronašla je treću sreću s muškarcem o kakvom je sanjala: "Htjela sam da bude Srbin i glazbenik"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene