Opa!

Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Galerija

Vlatka Pokos je na Instagramu objavila fotografiju sa svojim partnerom iz showa "Ples sa zvijezdama" Mateom Cvenićem.

Vlatka Pokos zablistala je u prvoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj je zaplesala sa svojim partnerom Mateom Cvenićem, a sada je došlo vrijeme i da objavi njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos i Mateo Cvenić Spašeni Ivana i Ivan Brojevi su presudili: U plesnoj večeri Fiesta latina ostali smo bez jednog zvijezdano mentorskog para!

"Konačno mogu objaviti fotografiju s mojim prekrasnim, toplim, strastvenim i super talentiranim partnerom Mateom Cvenićem! Ja sam upravo fascinirana njegovim plesom i energijom i on je za mene najljepše otkriće u ovom projektu! Nadam se da ćemo ostati prijatelji. Mateo je vrhunski profesionalac koji je uspio isključivo svojim talentom i radom i odličan je mentor; uživam u svakom zajedničkom trenutku! Trebam li naglasiti da je izuzetno popularan u ženskom dijelu ekipe? Mislim da mi mnoge djevojčice i zavide na Mateu", napisala je Vlatka uz fotografiju na kojoj pozira u Mateovu zagrljaju, dok na sebi nosi plesnu haljinu s dubokim prorezom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

"Bravo, prava si kraljica podija Vlatkice", "I muškarci ti zavide", "Divni ste, sretno dalje", "Bravo! Puno sreće u nastavku showa", "Sretno Vlatka! Drago mi je da si se vratila", "Vlatka i ti odlično izgledaš. Fizički ništa ne stariš", "Savršena, nenapumpana, prirodno i lijepo stari bez botoksa i silikona, samo malo više samouvjerenosti sljedeći put jer bilo bi mi žao da ne prođeš dalje", "Super ste, samo naprijed", "Predivni ste bili", poručili su joj brojni obožavatelji u komentarima.

Vlatka i Mateo su u prvoj emisiji plesali valcer, a ona je prije samog nastupa otvorila dušu i progovorila o svom odlasku iz Hrvatske.

''Moj odlazak iz Hrvatske je bio jako težak, sigurno nitko ne odlazi iz svoje domovine jer je sretan s 46 godina. Ja sam se u Kanadi savršeno uklopila, ja se u Hrvatskoj nisam uklopila, u ovaj ovdje mentalitet, a tamo mi je odgovarao mir i anonimnost'', rekla je Vlatka.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak +0 Ivana Čuljak Lošić Celebrity Supruga Mate Rimca javno pohvalila svoju svima dobro poznatu prijateljicu: "Ma vidi ti te nogice!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene