Velika podrška!

Supruga Mate Rimca javno pohvalila svoju svima dobro poznatu prijateljicu: "Ma vidi ti te nogice!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak +0 Ivana Čuljak Lošić Galerija

Katarina Rimac komentirala je na društvenim mrežama nastup Ivane Ćuljak u showu "Ples sa zvijezdama", koji gledamo u programu Nove TV.

Popularni show "Ples sa zvijezdama" vratio se na male ekrane i u programu Nove TV gledateljima donio nova uzbuđenja i dozu dobre zabave, a za što su naravno zaslužna i nova zvjezdana imena koja se bore za titulu najboljih plesača.

Pogledaj i ovo Redakcija informativnog programa Nove TV radilo se punom parom Pogled iza kamera: Dobra atmosfera i puno smijeha u redakciji najgledanijeg izbornog programa!

Jedna od njih je i slastičarka Ivana Čuljak, koju smo imali priliku upoznati u showu "MasterChef". Njezin se preslatki i šarmantni nastup svima svidio, komentari nisu izostali niti na društvenim mrežama, a oglasila se i supruga Mate Rimca, Katarina, inače Ivanina dobra prijateljica.

"Ma vidi ti te nogice! Akaca idemo do finala", napisala je Katarina u priči na Instagramu koju je objavila na svom privatnom profilu na Instagramu.

"Volim se baviti fizičkom aktivnošću, tako da je ples, osim vježbe, za mene i način izražavanja emocija. Ritam glazbe me čini sretnom, pa mi ples pomaže da se isključim iz svakodnevnice, koja ponekad nije laka, i odmorim misli", priznala nam je Ivana uoči showa u kojem je zaplesala s partnerom Ivanom Jarnecom.

"Moj plesni partner je moj najsnažniji adut. Bio je devet puta državni prvak, a to nije mala stvar. Očekujem puno zabave, usavršavanje plesnih vještina i rušenje osobnih granica", izjavila je Ivana za DNEVNIK.hr. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda žena Miroslava Ilića, rijetko se pojavljuje, a zanimljivo je kako ih opisuju njihovi susjedi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene