Pretvorili je u Juanitu!

Lijepa Ivana zablistala je u egzotičnom izdanju, a bujni dekolte svi su odmah primijetili: "Bože, što si prekrasna!"

Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 3 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 3 Nova TV 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 3 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 2 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 1 Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Lošić Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 6 +1 Ivana Čuljak i Ivan Jarnec - 5 Galerija

Ivana Čuljak pokazala je bujni dekolte u čipkastoj haljini u kojoj je zablistala na pozornici showa "Ples sa zvijezdama".

Naša poznata slastičarka Ivana Čuljak, koju gledamo kao jednu od natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama", zablistala je u meksičkom izdanju u prošloj emisiji, a komplimenti na račun njezina izgleda samo se nižu.

Pogledaj i ovo Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec njena televizijska obitelj Daria je mentora Ivana odvela na set ''Kumova'', pogledajte kako im je bilo: ''Napustila sam ih zbog tebe''

Ivana je na profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u kreaciji iz showa, točnije u bijeloj haljini s detaljima čipke, u kojoj se u prvom planu našao njezin bujni dekolte.

"Neizmjerno sam zahvalna na podršci koju ste mi pružili.
Hvala od srca svima koji ste glasali i sekirali se više od mene same.
Sve vas volim i nastavljamo dalje. Fala mojoj Emini i Martini i Anti i Nicol što su me pretvorili u Juanitu i učinili da se osjećam kao u Meksiku.

"Prekrasna si bila", "Bože, što si prekrasna", "Ljepotica", "Najljepša među zvijezdama", "Kao lutka", "Outfit je predivan", "Predivna kao i uvijek", pohvalili su je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Čuljak (@chu_lo_)

Njezin se preslatki i šarmantni nastup svima svidio i u prvoj emisiji, komentari nisu izostali niti na društvenim mrežama, a oglasila se i supruga Mate Rimca, Katarina, inače Ivanina dobra prijateljica.

"Ma vidi ti te nogice! Akaca idemo do finala", napisala je Katarina u priči na Instagramu koju je objavila na svom privatnom profilu na Instagramu.

"Volim se baviti fizičkom aktivnošću, tako da je ples, osim vježbe, za mene i način izražavanja emocija. Ritam glazbe me čini sretnom, pa mi ples pomaže da se isključim iz svakodnevnice, koja ponekad nije laka, i odmorim misli", priznala nam je Ivana uoči showa u kojem je zaplesala s partnerom Ivanom Jarnecom.

"Moj plesni partner je moj najsnažniji adut. Bio je devet puta državni prvak, a to nije mala stvar. Očekujem puno zabave, usavršavanje plesnih vještina i rušenje osobnih granica", izjavila je Ivana za DNEVNIK.hr uoči početka emitiranja nove sezone showa koji se ne propušta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene