''Ovo bi bilo u top 3!''

Hrvati poludjeli za harmonikašicom koja nije prošla na Doru, javila joj se čak i Severina, a svi se isto pitaju: ''Zašto ovo nije prošlo?''

Stela Rade Stela Rade Youtube 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 Stela Rade - 16 Stela Rade - 13 Stela Rade - 14 Stela Rade - 11 Stela Rade - 10 Stela Rade - 9 Stela Rade - 8 +17 Stela Rade - 5 Galerija

Severina se javila mladoj harmonikašici i pjevačici Steli Rade koja je jučer objavila pjesmu ''Balkan Pop'' s kojom se nije plasirala na Doru, u kratkom roku skupila je hrpu obožavatelja.

Pjevačica i harmonikašica Stela Rade objavila je pjesmu ''Balkan Pop'' kojom se prijavila na Doru. No, njezina pjesma u uži izbor nije prošla.

Ova pjesma je izvorno prijavljena za nastup na Dori, ali nakon što se Stela nije uspjela kvalificirati, odlučila je podijeliti svoju viziju kako bi to izgledalo da je baš ona predstavljala Hrvatsku na Eurosongu te je tako napravljen i spot.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stela Rade (@stela_rade)

Nakon objave pjesme, mnogi njeni fanovi, ali i ostali slušatelji postali su ljuti jer nije prošla u natjecanje, a ispod pjesme su joj se javile i neke naše zvijezde koje također smatraju da bi se s ovime visoko plasirala.

Steli je video komentirala čak i Severina koja je kratko napisala: ''Uuuu'' te dodala emotikone koji plešu te lajkove.

Pogledaji ovo Severina - 2 Celebrity Sevka je pokazala kako se pripremala za nastup s Letom 3, evo što je radila prije samog odlaska na pozornicu!

Ella Dvornik također je napisala komentar: ''Šteta'', a i sama je kasnije komentirala stanje Dore.

U komentaru se javila i finalistica ovogodišnje Dore Marcela Oroši: ''Jaaaao pa ovo bi bio show!'', a svoje mišljenje je napisala i Nika Turković: ''Ali ovaj spooooot. Pojela si!''.

A ovo su neki od komentara slušatelja.

''Kako ovo nije prošlo?'', ''HRT je gadno zeznuo jer ovo nisu stavili'', ''Ovo je predobro, Stela, prijavi se i sljedeće godine'', ''Pa ovo bi došlo u top 3!'', pisali su.

Mislite li i vi da bi ovo bilo u top 3 pjesme na Dori?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Stela je postala glavna tema domaćih medija nakon što joj je na Adventu u Svetom Ivanu Zelini netom prije koncerta otkazan nastup.

Direktorica Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline Marinka Zubčić Mubrin nakon toga je poslala službeno priopćenje medijima, no mnogi su stali na Stelinu stranu koja je potom održala koncert u jednom kafiću.

Inače, Stela je javnosti poznata i po svom nedavnom nastupu u showu "Supertalent" gdje je podršku pravila svojoj mami Lidiji koja se također bavi glazbom. Tada su zajedno izvele Providencu od Petra Graše i Tončija Huljića.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 4 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović +26 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Celebrity Naš predsjednički par dotjerao se za svečani izlazak, a uzak struk prve dame privlačio je sve poglede prisutnih!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s obitelji - 7 Nika Barišić s obitelji - 2 Nika Barišić s obitelji - 4 Nika Barišić s obitelji - 5 +22 Nika Barišić s obitelji - 6 Celebrity Zvijezda Kumova pozirala je sa svojim zgodnim bratom, a na fotografiji im se pridružila i mama, koja je nedavno sve očarala ljepotom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene