nedavno je bila u supertalentu

Pjevačici Steli Rade otkazali nastup pola sata prije početka, o situaciji koja je sve zbunila oglasila se na Instagramu

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stela Rade - 2 Stela Rade - 1 Stela Rade - 3 Lidija i Stela Rade - 1 Lidija i Stela Rade - 2 Lidija i Stela Rade - 3 Lidija i Stela Rade - 4 Lidija i Stela Rade - 5 Lidija Rade, Supertalent - 2 Lidija Rade, Supertalent - 3 +17 Lidija Rade, Supertalent - 5 Galerija

Stela Rade trebala je u petak održati koncert u Svetom Ivanu Zelini, no pola sata prije samog početka rekli su joj kako to ipak neće biti moguće.

Pjevačica Stela Rade objavila je video na svom Instagram profilu u kojem je pokušala objasniti što se zapravo dogodilo s koncertom koji je trebala održati u Svetom Ivanu Zelini. 

U videu je Stela navela kako je jedan od mogućih razloga taj što je trebala svirati harmoniku koju, kako kaže, nažalost neki ljudi u Hrvatskoj i dalje gledaju kroz negativan kontekst jer se odmah misli kako bi se na tom nastupu svirao turbofolk. 

"Žao mi je što nastupa nije bilo i što nisam uspjela pokazati da harmonika može odsvirati različite žanrove. I da svoj nastup prilagođavam manifestaciji na kojoj nastupam kao što sam za doček Nove godine nastupala u Zagrebu", objasnila je Stela pa u opisu dodala:

"Volim vas. Svatko nek ima svoj pogled na ovu situaciju, ali ja sam svoj morala podijeliti s vama i zahvaliti se jer mi, kao glazbeniku koji pokušava naći svoj put i uspjeti, ovakve reakcije publike daju motivaciju i razlog da taj put nastavim ma kakav god da je".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stela Rade (@stela_rade)

"Samo hrabro legendice", "Samo jako djevojko", "Da se bar u Hrvatskoj gradonačelnici i političari bore protiv korupcije i nepotizma koliko se bore protiv glazbe… gdje bi nam bio kraj?", "Stela samo naprijed", "Podrška curo", samo su neki od komentara. 

Stelu su u komentarima podržali brojni kolege glazbenici, među njima Dino Jelusić i Marko Bošnjak. 

Stela je nakon svega objavila novi video na kojem svira harmoniku pored kojeg je poručila:

"Zabranit mi može jedino mater kad na svetu nedjelju 3 sata ovak loše sviram novi forspil dok ne zazvuči".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stela Rade (@stela_rade)

Stela je javnosti poznata i po svom nedavnom nastupu u showu "Supertalent" gdje je podršku pravila svojoj mami Lidiji koja se također bavi glazbom. Tada su zajedno izvele Providencu od Petra Graše i Tončija Huljića.

''S mamom sam jako povezana, često znam reći da mi je mama najbolja prijateljica. Volimo se mi jako. Mogu reći da je uvijek napravila sve da imamo sve što trebamo i nikad nam ništa nije falilo, što ja nemam pijma kako je ona to uspjela, nikad nismo osjetile da su neki problemi'', rekla je Stela prije njihovog nastupa. 

''Zanimljivo je to što smo u tom jednom periodu i ona i ja imale, ja sam imala tu prometnu, ona je imala taj bliski susret sa smrću, i jedna i druga zapravo, i mislim da je to nešto što te prebrika u glavi, i zbog čega kreneš malo drugačije gledati na život, i kao idem iskoristiti sve, sve što život da, svaki dan, idem sve'', objasnila je Stela razlog njihovog dolaska na Supertalent.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey Jim Carrey Jim Carrey Jim Carrey +7 Jim Carrey Celebrity Zaboravite na ovakvog Jima Carreya, potpuno je promijenio imidž! Dugo ga nismo vidjeli, a sad je iznenadio svojom pojavom

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek - 1 Jacques Houdek - 2 Jacques Houdek - 3 Jacques Houdek - 4 +25 Jacques Houdek - 5 Celebrity Jacques Houdek objavio obiteljske fotografije s putovanja, fanovima je posebno drago vidjeti njegovu suprugu koja se ne pojavljuje često

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene