Iskren i skroman

Baby Lasagna završio u suzama nakon pobjede na Dori, ovo ga je posebno dirnulo: "Može malo manje emotivna pitanja?"

Baby Lasagna Baby Lasagna Livio Andrijic/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 10 Baby Lasagna - 9 Baby Lasagna - 8 Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 +20 Baby Lasagna, Pobjednik Dore 2024 Galerija

Baby Lasagna se rasplakao nakon pobjede na Dori i to nakon što je rekao da ju posvećuje svojoj obitelji koja mu je na prvom mjestu.

Baby Lasagna pobjednik je ovogodišnje Dore i u svibnju putuje na ovogodišnji Eurosong u Švedsku sa svojom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim", a nakon pobjede nije mogao sakriti emocije.

Već pri samom proglašenju zasuzile su mu oči, a suze više nije mogao suzdržati na pressici nakon Dore, gdje su ga dva pitanja posebno dirnula, ona kome posvećuje svoju pobjedu i je li razgovarao sa svojom djevojkom Elizabetom nakon svega, koja mu je najveća podrška.

"Pobjedu posvećujem obitelji, obitelj je uvijek prva", izjavio je Baby Lasagna nakon duže stanke pa se rasplakao jer emocije više nije mogao suzdržati.

Pogledaji ovo Severina - 1 Celebrity Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

Baš kao i na pitanje o svojoj djevojci Elizabeti koja je djelomično zaslužna za njegov uspjeh i nastup, a upravo ona i potpisuje službeni spot za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim".

"Nisam još stigao pričati s njom, samo sam je grlio, kao što ste vidjeli", izjavio je uplakani Marko pa se našalio može li dobiti neka malo manje emotivna pitanja.

Uz to je priznao kako nije najveći fan medijske pozornosti i šušura koji se oko njega zbiva. 

"Nisam najveći fan svega ovoga što se događa, ali to ću odraditi hrabro i s ponosom za ljude koji su vjerovali u mene. Kada izađem na stage nešto u glavi se preokrene i postanem neki drugi Marko. To je Baby Lasagna", pojasnio je Marko na pressici. 

O pobjedniku ovogodišnje Dore odlučili su glasovi publike i ocjenjivačkih žirija iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka, te četiri međunarodna žirija iz Italije, Njemačke, Ukrajine i Islanda. Oni su se sastojali od triju članova - glazbenih profesionalaca, skladatelja, glazbenih kritičara i producenata, stoji na službenim stranicama Dore.

Pogledaji ovo Dejan Lovren Celebrity Dejan Lovren obrušio se na Baby Lasagnu nakon pobjede na Dori, njegovu pjesmu opisao je kao demonizam: ''Fuj!''

O 16 finalista Dore odlučili su isključivo glasovi publike u polufinalima.

Podsjetimo, prošle godine Hrvatsku su na Eurosongu predstavljali Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ" i završili su na 13. mjestu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti Dore 2024. - 12 Finalisti Dore 2024. - 10 Finalisti Dore 2024. - 3 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 9 +24 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 8 Zanimljivosti O čemu zapravo pjeva Baby Lasagna? Evo kako ''Rim Tim Tagi Dim'' glasi kad se prevede na hrvatski

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Finalisti Dore 2024. - 3 Finalisti Dore 2024. - 10 Finalisti Dore 2024. - 12 Baby Lasagna +28 Finalisti Dore 2024. - 7 Celebrity Evo kakve su prve reakcije na pobjednika Dore 2024., mnogi spominju i jednu pjevačicu: "Hvala joj na službi!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene